Sihteeri oppilaat mies ja mies homo sängyssä

sihteeri oppilaat mies ja mies homo sängyssä

Tekee vaan mieli valehdella tai vaihtaa aihetta. Homovitsit eivät kuulu työpaikalle sen enempää kuin seksistiset letkautuksetkaan. Ainakin meillä saisi sellaisia laukomalla melkoisen aivoinvalidin maineen Kuuluvat jonnekin amistason juttuihin, eivät sivistyneeseen seuraan. Minun on hyvin vaikea uskoa, että olet työpaikkasi ainoa homoseksuaali. Se on kovin epätodennäköistä. Ehkä biologian opiskelu tekee ihmisen enempi sinuiksi itsensä kanssa, että uskaltavat olla mitä ovat ja rakastaa ketä rakastavat.

Ei kaikkia henkilökohtaisia asioita jaksa heterokaan kertoa, ainakaan jokaiselle työpaikalla. Tekisin silti tuon lapsettomuuden kanssa poikkeuksen. Oma sukulaiseni ja hänen vaimonsa kertoivat jo varsin varhaisessa vaiheessa, että haluaisivat lapsia, mutta jostain syystä se ei onnistu. Joten jokainen tajusi, ettei kannata udella perheenlisäyksestä heiltä eikä kummankaan vanhemmilta.

Ap on voi olla työpaikkansa ainoa homoseksuaali, jos työpaikalla on 10 työntekijää. Eli riippuu työpaikan koosta tuo paljon. Olen kanssasi samaa mieltä. Itse asiassa se oli positiivinen asia kun eräs heistä jo ensimmäisenä lukuvuonna ilmoitti olevansa homoseksuaali. Se varmaan vaikuttaa, kun hän on positiivinen, mukava että on mukavaa kuulla hänenkin viikonlopustaan. Seksistiset letkaukset loukkaavat aivan varmasti yhtä paljon kuin muunkinlaiset solvaukset.

Ymmärrän hyvin tuon oman tilanteesi. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä reilun vuoden ja niistä lapsista on kyllä kyselty joka tuutista. Olen asiaan jo niin kyllästynyt ja ruvennut sanomaan ihmisille suoraan ettei niitä pikku jalkoja niin vain automaattisesti tule.

Ja välillä on vain kestettävä urpoja, keitä maailmassa riittää. Minä lähden siitä, että me kaikki olemme ihmisiä ja esim tärkeämpäähän on työpanokseni ja osaamiseni työssä kuin työssä - ei yksityisasioihini kuuluva seksuaalisuuteni ja sen julkiesittely. Eikö jo sana työkaveri tai työtoveri osoita sen neutraalisti. Itse olen ollut koko elämäni aika huikentelevainen hetero seksisuhteissani ja minulla on ollu jos jonkinlaisia seksiseikkailuja ja -seurusteluja.

Eipä ne yksityisasiat kuulu kuin kumppaneilleni ja minulle ja arvatkaa vaan, levittelenkö elämääni työpaikallani. Ei tulisi mieleenikään, johan minua nimiteltäisiin milloin mitenkin. Yksityiselämästäni huolimatta olen aina hoitanut työtehtäväni moitteettomasti, edennyt ja monipuolistunut urallani ja nautin työnteosta ihan tasavertaisena kollegojeni kanssa työyhteisössämme. Juu niinhän se pitäisi olla. Työssä ollaan ensisijaisesti ihmisiä ja työntekijöitä. On kuitenkin työpaikkoja, joissa on ihan normaalia puhua myös yksityisasioista, viikonlopuista, puolisoista, kotielämästä, lomanvietosta, lapsista yms.

On tietysti myös työpaikkoja, joissa yksityisasioista ei koskaan kukaan puhu. En ole kertonut kenellekään! Naapurikaupungissa minulla on naispuolinen ystävätär, jota kotikaupunkini väki, sukulaiseni ja työpaikkani jengi pitävät naisenani. Yritin hetkellisesti heteroavioliittoakin, mutta eihä se onnistunut ja vaimoni taisi lopulta arvata asian.

Vaikka on jo vuosi , niin kannattaa käyttää maalaisjärkeä tuossa, kertooko homoudesta vai ei. Eivät kaikki heterotkaan, ml itseni tykkää kahvipöytäkeskusteluissa kertoa kovin paljon yksityiselämästäni. Yksi aikuisista lapsistani on transseksuaali, joka seurustelee homoseksuaalin kanssa.

Tästä olen kertonyt ystävilleni ja sukulaisilleni. Kaikki ovat ihan avoimin mielin suhtautuneet asiaan. Työpaikallani virasto vain yksi homoseksuaali on tullut kaapista ulos. Pari muuta on "paljastunut" eri yhteyksissä. Itse arvostan sitä, että homoseksuaali uskaltaa kertoa asiastaan.

Silti en sinulle suosittelisi sitä, koska olet bisnesalalla, jossa on kova kilpailu. Toisaalta olet nuori ja ilmeisesti kova alan ammattilainen.

Jos seksuaalinen suuntautuneisuutesi alkaa häiritä työkavereita, niin aina voit vaihtaa työpaikkaa. Realisti kannattaa toki olla mutta kannattaako jaella muille ohjeita, jotka johtavat itsesyrjintään? Siis mikä viestissäni johtaa itsesyrjintään?

Syrjinkö myös minä itseäni, vai miten? Millä oikeudella outtaat transsukupuolisen? Ei eletä enää kivikaudella. Olen sairaalassa töissä ja kollegoina on sekä homoja että lesboja eikä kenenkään työt ole kärsineet siitä kenen kanssa sänkynsä ja rakkautensa jakaa.

Kerro tai ole kertomatta mutta et ole muita huonompi. Asemasi työntekijänä sairaalassa potilaisiin nähden on alisteinen, Ei kai ne esm. Jostakin syystä kyseinen ala vetää mainitsemiasi lesboja ja homoja jotka taas eivät halua tiimiinsä yhtäkään heteroa. Todennäköisesti homofobiaa esiintyy enemmän vähemmän koulutetun väestön parissa. Koulutuksella ei ole mitään väliä, vaan enemmänkin uskonnollisella taustalla. Uskonto ja usko ovat kaksi eri asiaa. Myöskin kaikissa ihmisissä on eroja.

Vai etkö sitä tiennyt? Olen itse miehen kanssa parisuhteessa itse nainen ja kannatan samaa sukupuolta olevia suhteita. En itse koskaan puhu omasta suhteestani omien työkavereiden kanssa. En koe, että oma suhteeni heille kuuluu, varsinkaan niille jotka koen olevan vain kavereita työn johdosta. Miksi siis sinunkaan tulisi kertoa?

On minulla oikeat ystävät siihen joille noi suhdeasiat jaetaan. Ei suhteiden ongelmat tai ihanuudet työpaikalle kuulukaan, on sitten kyseessä homo tai hetero. Ne ovat yksityisasioita, joita kerrotaan ystäville, jos kerrotaan.

Mutta töissä puhutaan usein jotakin puolisosta ja lapsista ainakin. Harvoin työpaikalla salataan esim. Homot ovat täysin eri asemassa, he voivat joutua salaamaan elämäänsä ihan eri tavoin. Ei minun mielestä sukupuolinen suuntautuminen työpaikoille kuulu. Ja muutenkin, elämässäni olen huomannut, että parhaita kavereita ovat itsensä kanssa sinuja olevat ihmiset, ovat he sitten homoja, heteroja tai mitä muuta tahansa.

Voi kunpa maailma muuttuisi niin, että jokainen saisi olla se joka haluaa, eikä tarvitsisi esittää mitään kenellekään. Ei sitä täällä kukaan ole estänytkään, jos niin luulit. Kyllä pitäisi olla kiintiöt jota työpaikassa, jottei tällaista yhden homon tilannetta pääse syntymään.

Ilmavoimissa ei homoilla ole ongelmia juurikaan esiintynyt, mikä on erittäin myönteistä. Samoin kuulin myös naton joukoissa palvelleelta kaverilta, ettei sielläkkään ole tullut ongelmia, vaikka kertoisi avoimesti suuntautumisestaan. No ovathan nämä kieltämättä normaalia homompia ammatteja, mikä selittää suhtautumisen.

Kyllä sielläkin on pidettävä hanurista huolta ,jos maavoimista käy vieraita. Muuta tyyliäsi,luet pornolehtiä,ja suureen ääneen kerrot naimajuttuja joita luet,mutta kerro niin kuin olisit itse ne tehnyt.

Voit myöskin haukkua toisia homoiksi ja saat vietyä huomion homoudestasi pois. Kerro heti mielipiteesi homoista,kun kuulet jonkun puhuvan jostain julkkishomosta,näin sinua luullaan heteroksi tai ainakin toiset homo ongelmaiset rupeavat suojelemaan sinua ja pitävät sinun hetero imagoa yllä. Tulet huomaan että ei korppi korpin silmää noki ja piru pitää omistaan huolen. Minä viis veisaan siitä mitä kukakin tekee yksityiselämässään.

Ei haittaa minua, joitakin voi haitata. Itselläni oli homotyökaveri ja näkyi ulospäin homous. Mutta se olikin luvulla. Ei tällä kuuluisalla luvulla. Me luvulla syntyneet kun ei olla niin ahdistuneita ja ympäri änkeitä. Olisiko se työpaikka sitten joku hoivakoti tai mielisairaala. Tobi or not Paljonhan se on omasta itsetunnosta kiinni uskaltaako olla julkisesti homo. Ja työpaikalla oli myös ainakin yksi selvästi stereotyyppinen homo mies.

Nyt ei eletä enää mitään lukua. Homous on yleisesti hyväksyttävää nykyään. Minä vaan 32 Kukin saa olla mitä haluaa. Itsellä ainakin kavereissa jotka on homoja. Ja en tiedä onko kumpikaan tullut töissä kaapista ulos. Ja itsetä tosiaan on kiinni uskaltaakoa ja haluaako kertoa kaikille että homo. Ja mitä tulee ammatteihin esim. Tiedän muutamia jotka opiskelevat hoito alalle ja ei kumpikaan ole homo. Nykyisessä työssäni olen ollut jo kohta kymmenen vuotta, johon aikanaan jouduin hakemaan kaksi kertaa.

Ensimmäisellä kerralla esittelin itseni asiallisesti hakemuksen ja ansioluettelon kera, mutta minua ei kutsuttu edes haastatteluun. Noin vuosi myöhemmin laitoin ansioluettelon ja hakemuksen, jossa esittelin itseni että olen x-ikäinen miehekäs homo paikkakunnalta x.

Minua kiinnostaa paljon tiimityöt erityisesti suurissa miestiimeissä, jne. Ansioluetteloon merkitsin siviilisäädyksi naimaton homo. Työhaastatteluun tuli kutsu heti seuraavana päivänä ja työhaastattelu meni erittäin leppoisassa ilmapiirissä, jonka jälkeen sain heti tietää työpaikasta. Sen jälkeen olen päässyt etenemään työpaikassa uralla eteenpäin toisin kuin jotkut heterot ja kaappihomot. Ne syöttää meille väkisin lesboja ja homoja. Yksikin kirjoitti, että, kun eletään sentään luvulla.

Aivan kun sen pitäisi muuttaa ihmistä ,mitä aikaa elämme Tämä on tuhon aikaa ellei ole henkisesti vahva En ihmettele ,että nuoriso oireilee. Mä työskentelen rahoitusalalla isossa talossa. Kyllä meillä on selkeästi homoja töissä. Eivät ole kertoneet vaan sen huomaa. Jotkut ovat ahdasmielisiä, mutta enpä usko että heidän lähimmät työtoverinsa heitä kiusaa homoudesta. Joillakin aloilla homoseksuaalisuus on edelleen tabu, mikä on sääli. Jokaisella pitäisi olla oikeus olla avoimesti oma itsensä.

Eihän sitä tarvitse työkavereilleen kaikkea kertoa, mutta ymmärrän että tuppisuuna olokin on hankalaa. Aloittajalle sanoisin, että kerro vaan viikonlopustasi mutta käytä sanaa kumppani. Jotkut tajuavat sen tarkoittavan poikaystävää, jotkut eivät. Vaikka pidän työkavereistani ja muutama on jopa lähes ystävä, en puhu heidän kanssaan seksielämästäni eivätkä he minun kanssani omastaan.

On niin paljon muita kiinnostavia puheenaiheita. Eikös kuulostaisikin aika hassulta, jos julistaisin opettajainhuoneessa olevani hetero Mitä se kenellekään kuuluisi sen enempää, kuin mahdollinen lesbouteni tai biseksuaalisuutenikaan - tai että kertoisin olevani aseksuaali, eikä seksi voisi vähempää kiinnostaa? On muuten merkillistä, että tiedän - tai meillä tiedetään, ketkä meistä opettajista ovat homoja ja lesboja, vaikka asiasta ei ole koskaan ääneen puhuttu?

Onkos vain niin, että ihmiset tai opettajat ainakin9 ovat hyviä lukemaan sanatonta viestintää, pieniä ilmeitä ja äänensävyjä. What, ai hän vai? Teillä on siis muiden opettajien kanssa myös sanatonta viestintää, että tuo, nuo ovat homoja, miksi?

Kyllä minäkin olen luullut työpaikallani erästä miestä ihan varmasti homoksi, sen verran sisäisesti epävarma, naisiin epänormaalisti suhtautuva, mutta ei, ihan normaali naisia dissaava sovinisti, naimisissa, lapsia ja kaikki muukin. Taito se on sekin nykypäivänä, että pystyy tai yrittää dissata naiset ympärillään totaalisesti.

Eipä huolta, jäävät ikuisesti pieneen kehäänsä pätemään. Homottelu, lesbottelu, on eräs tapa pyrkiä tuhoamaan toisen yritykset, arvotetaan niin, ettei ihan ole siellä, mihin itsensä asemoi. Teeppä sama leikkimielisesti, että esität itsensä muiden yläpuolelle asemoituneen homoksi, niin ehkä sanoma menee perille, koska silloin "hyökätään" niihin käsityksiin, mitä oletetaan tietyssä asemissa olevan ja se, miten heitä tulisi kohdella, itseään heitä ei koske asiallinen, sivistyneen käytöksen odotus.

Suurin osa edes ymmärrä tätä. Tai sitä, että itse homoseksuaalit vaikevat silloin kun pitäisi kantansa ilmaista, ja luullaan, että ihmiset velvollisia joka idiootille tehdä itseään tutuksi ja ns. Päästää elämäänsä kertomalla selkeästi yksityselämään liittyviä asioita, jos se ei ole luontevaa tutustumista tai osoita edes halua siihen luontevuuteen.

Olin aikoinani opettaja minäkin ja täysin kaapissa. Opettajainhuoneessa oli toinenkin homomies. Vaikka asiasta ei puhuttu, kaikki työtoverit ja osa oppilaistakin kyllä tiesi, ketkä olivat homoja. Varsinkin isossa opettajainhuoneessa ei ollut tapana puhua yksityisasioista, joten siinä mielessä oli helppo olla kaapissa. Yleensä heteron ei tarvitse kertoa olevansa hetero, se on itsestäänselvä olettamus. Ärsyttää, kun tämä kysymys seksuaalistetaan. Kysymys on siitä, mitä voi kertoa elämäntavastaan.

Jos on sinkku, voi tuoda sinkkuutensa ihan hyvin ilmi, oli sitten homo tai hetero. Eronnut hetero voi kertoa eronneensa. Naimisissa oleva hetero voi kertoa olevansa naimisissa ja kertoa vaikka lapsistaan. Kyse EI OLE mistään seksuaalisuuden julistuksesta vaan siitä, mitä normaalissa kommunikaatiossa voi kertoa.

Jos Matti kertoo olleensa puolisonsa Maijan kanssa teatterissa, asia on kaikille OK. Jos Pekka kertoo olleensa puolisonsa Petrin kanssa teatterissa, asia tulkitaan seksuaalisuuden julistuksena, mitä se ei ole. On selvää, että ystavienkään kanssa ei kerrota seksielämästä kovin paljon, mutta se että Pekka kertoo puolisonsa Petrin pitävän italialaisesta ruuasta, ei ole seksuaalisuudesta puhumista.

Kahvipöydässä, lounastauoilla nyt yleensä ottaen voi vähän vapaammin leikkimielisesti asioista heitelllä, tuleehan selväksi millä periaatteilla ihmiset ovat liikenteessä, ja mikä suhtautumistapa heillä on toisiin ihmisiin. Olkoot aidosti omia itseään.

Voihan noissa tilanteissa olla myöntäilemättä. Yhdessäkin työpaikassa, linnan juhlien naisten pömppövatsoja kommentoinut tantta sai palautetta.. Totta, että taas sellaiset omituiset homofobiset homofantasiointi jutut työpaikoilla on perin outoja, ja jos niitä puhutaan lounastaukojen ulkopuolella työtilanteissa, niin silloin ollaan jo heikoilla jäillä sellaisessa työpaikassa.

Sitä odotellessa että johtajat pystyvät sanomaan, ettei meillä ole tarve eikä tapana käsitellä tuolla tavalla asioita, että hoitaa frustaatioitaan työpaikan ulkopuolella ja keskittyköön töihin.

Työpaikalla tulisi keskittyä töihin, työasioihin, jos tuosta livetään, heijastuu se automaattisesti ulospäin asiakkaisiin jossain vaiheessa, ja kertoo myös siitä, että töitä on liian vähän jos ajatukset harhailee tuollaisissa asioissa tai muissa, ts.

Työ ei tuo tarpeeksi mielenkiintoa, ja työpaikalla haetaan vain asemia esittämällä olevansa sellainen, joka kelpaa "ryhmään", ovat siis pelon vallassa koska ilmapiiri muodostuu väärällä tavalla pätemisestä ja tiettyjen hännystelemisestä. Pahimmillaan mennään tuohon, että ylimielisyys tulee olemaan vallitseva tila, eivätkä hahmota tilaansa, ja käytöstänsä.

Yleensä B2b työpaikat ovat dynaamisuutta vaativia, eikä siellä pitäisi olla tilaa, vanhanaikaisille jumittuneille käsityksille, ja avoimille homojutuille, siis muuten kuin lounastauoilla ja selän takana, ken sellaiseen on viihtymyksensä saanut. Eihän ihmiset ihanteellisia ole, kaikilla omat käsityksensä toisista, sivistyneemmät sen vain tajuavat, ja osaavat hillitä itseään. Ketä kiinnosta jonkun homous tai lesbous. Ei sitä tarvitse kaduilla kuuluttaa ja kirkoissa kokoontua sateenkaarimessuihin.

Oma typeryys vallitkoon jos niin teette. Taidatte olla melkoisen julkkishaluisia. Älkää sitten valittako että olette kiusattuja. Kiusatuksi voi joutua vaikka ei homo olisikaan.

Parasta tuoda julki, että on homo. Mitä häpeämistä siinä nyt on? Meinaan, mehän kaikki tiedetään, että jotkut kauhistelevat, jotkut naureskelevat -epävarmuuttaan eivät muuhun kykene. Enemmin tai myöhemmin joku saa kuitenkin homoudestasi tietää, parempi, että on itse tuonut asian julki. Itse työskentelen järjestössä, erään työkaverista tiedetään olevan homo, eivätkä fiksut ihmiset pidä häntä sen kummallisempana kuin muitakaan. Ei syrjitä millään tavalla, on ihan täyspäinen, mukava kaveri. Jos joku ajattelee jotain negatiivista, työpaikkamme positiivinen ilmapiiri estää tuomasta sellaisia mietteitä julki.

Me muut olemme heteroja, ihan siinä missä olemme lihavia ja laihoja, sinisilmäisiä, hitaita tai nopeita. Jokainen on sellainen miksi luoja on hänet luonut, niinkuin sanotaan. Muista, että homous ei tee sinusta huonompaa työntekijää eikä huonompaa työtoveria. Muista, että homovitsit ovat yhtä tyhmiä kuin muutkin ihmisten synnynnäisille ominaisuuksille naureskelevat jutut, jätetään niiden kertoja omaan arvoonsa. Se vaan on niin, että yhteiskunnassamme on vaan yksinkertaisesti juntteja ja fiksuja.

Minä käyttäisin sanaa "homohenkinen ihminen". Se, että kuka on mitäkin on kuin veteen piirretty viiva. Kyllä homohenkisiä ihmisiä on joka ammateissa!!! Ja erityisesti niitä on paljon valtion ja kaupungin opetusalan työpaikoilla.

Ei homohenkisissä ole mitään pelättävää missään tilanteessa. Minä olen saunonut monen homohenkisen ihmisen kanssa, eikä kukaan ole tullu koskaan iholle. Maaseudulla ihmiset elää vielä lukua ja ajatusmaailma on kuten silloin. Poloset kun lukee vain keskustapuolueen sanomalehti propakandaa, niin eihän ne tiedä mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Telkkaristakin katsovat vain typeriä valmiiksinaurettuja jenkki-saippuasarjoja, maajussille morsian ja BigBratoria. Juovat kaljaa kaiket illat ja käyvät viikonloppuna haisevissa pussihousuissa kirkonkylän räkälässä laulamassa karaokee. Siksi miksi on syntynyt sitä on kai mahdotonta muuttaa.

Miksi puhua homoudestaan, kun heterotkaan eivät erityisesti puhu olevansa heteroita. Eläköön jokainen niinkuin hyväksi näkee, mutta ilman että sitä pitää "mainostaa". Pysykoon heterot housuissaan ja homon kaapissaan,niin olisi joku tasapaino tässäkin ajassa.

Sitä kun tuntuu että tassä ajassa on valtaa niillä mitä riettaampi,irstaampi,erikoisempi,sukupuolisuudeltaan olemukseltaan sitä tämän ajan lööpit ja media seurailee. Sääliksi käy nuorisoa , joka joutuu tämän kaiken saastan keskellä kasvamaan. Syötetään mitä irstaampia ihmissuhteita kehity siinä sitten tasapainoiseksi aikuiseksi Lehdet ohjaa asiaa ihailuun ,vaikka se olisi ihmisluonnetta vastaan Jos kansa olisi tervettä se panisi ko.

Hankalamaksi tulee jos kauan salaa. En tietenkään suosittele tekemään mitään suoraa ilmoitusta btw olen homo, vaan jossain sopivassa välissä vaikka maanatai aamuna kerrot sitten sinun ja poikaystäväsi viikonlopusta.

Meillä on töissä kakis esimerkkiä kuinka hoitaa avoimuus. Älä loukkkaannu nnyt ilmaisuiusta, en tarkoita pahaa. Töissä firmassa viisi vuotta. Aika nopeasti oli selvää, ettei tytöt kiinnosta.

Kuitenkaan hän ei moneen vuoteen antanut puheessaa mitään tietoja omasta elämästä, oli siis mykkä kuten sinä. Pikku hiljaa hän on alkanut pienessä siiderissä puhumaan "homo juttuja". Edelleeenkin arkena ei mitään vinkkiäkään kesklusteluissa.

Tämä ratkaisu on ympäristölle tosi raskas, koska kaikki tietävät missä mennään, mutta mitään ei voi sanoa. Pitää olla ainak kieli keskellä suuta kun puhuu. Näimme tästäkin heti mikä on miehiään.

Tämäpä heppu kertoi työtovereilleen luontevassa kohdasa keskustelua vain 3kk työsuhteen jälkeeen. Kyllä ne ukot varmaan vähän nieleskelevät. Jos ovat yhtään järkeviä ihmisiä, pääsevät nopeasti hämmennyksen yli.

Ja hehän hämmentyvät , kosk atämä on heille uutinen. Sanottakoon, että totaali homokammoinen miehenikin uskaltaa saunoa näiden työpaikan homojen kanssa, joten toivoa tässä maailmassa on. Mitä kauemmin salaat sen hankalammaksi tulee. Olen ollut jo vuosia saman miehen kanssa ja en häpeä suhdettamme ja olen kertonut tämän kaikille ihan sama jos joku ei tykkää! Niissä työpaikoissa joissa itse olen ollut, ei kannata olla homo, lesbo tai värillinen.

Rasisimi, homoviha ja juutalaisviha on ollut aivan avointa ja hallinut päivittäistä keskustelua. Periaatteessa laki kieltää kaikenlaisen syrjinnän ja kiusaamisen, mutta käytännössä kukaan ei puutu siihen. Kuka puolustaa heteroa suomalaista miestä. Lesbot ja homot ovat joka lehdessä mutta heteromiehiä saa haukkua vapaasti Ei ole ihme jos perheitä hajoaa. Keskity työn tekoon äläkä tuhlaa työnantajan aikaa jonninjoutavan asian miettimiseen.

Kukaan ei todellakaan ole kiinnostunut oletko homo vai et - se voi tulla sinulle ikävänä yllätyksenä.

Eihän heterotkaan huutele suuntautumistaan pitkin käytäviä. Ai eivät heterot huutele vai suuntautumisestaan?? Mitäs se sitten on, kun aamukahvi- tai lounaspöydässä saa kuulla jatkuvasti heteropropagandaa?? Olet Jaakko nyt elämäsi onnesi huipulla, parhainta onnea myös vaimolle!

Varpajaiskutsua odotellessa, vink vink Ja pitkä isyysloma Jaakolle kaupan päälle vain siitä hyvästä, että tungettiin taas yksi ihminen lisää tälle jo valmiiksi ylikansoitetulle planeetalle. Entäpä jos homoseksuaali esittäisi vastaavat lauseet, mutta toisena osapuolena olisikin vain saman sukupuolen edustaja Ja vai ei kukaan ole kiinnostunut asiasta, mikä olet miehiäsi? No mites vaikkapa seuraava tilanne: Teillä on työpaikan vuosijuhla toisella paikkakunnalla, jossa majoitutte hotellissa.

No huonetoveriksesi sattuu sitten yllättäen olemukseltaan lähinnä suurta porsasta muistuttava juuri naimisiin mennyt heteromies, joka heti huoneen oven sulkeuduttua kysyy sinulta "henkilökohtaisen kysymyksen": Onkos se tyttöystävä tai vaimo jo löytynyt? Sitten, kun pääsette baariin, niin hän alkaa toitottaa, miten upeita mimmejä sieltä löytyykään, eiköhän tarjota heille paukut Ja tämä kaikki vain sen takia, ettet ole suostunut paljastamaan niinkin yksityistä asiaa, kuin seksuaalisuuttasi.

Kiitos muuten kaikille lukuisista vastauksista, en olisi odottanut, että tämä saa jopa näin paljon keskustelua aikaan Tajusin äsken netistä että yksi yleisin fetissi mistä asian nolouden vuoksi ei haluta puhua, on ilmapallofetissi.

Siis ihminen saa seksuaalista kiihoitusta ja tyydytystä puristelessaan ja puhkoessan yksin ilmapalloja. Mutta nyt jäin mieiitmään onko tuollainen ilmapalloseksi heteroseksiä vai homoseksiä? Onko kukaan yksin työpaikallaan tälläisen seksifetissiin kanssa?

Mikä se sellainen pomo on? Olen tullut siihen tulokseen että tuntemani työpaikan mieshomo on yks länkyttävä ämmä muiden ämmien joukossa: Minusta ei ole mitään syytä kertomalla kertoa, aivan kuten mistään muistakaan suhteistaan. Normaalissa työpaikassa tuskin kukaan edes tulee utelemaan yksityiselämästäsi ellet itse ala kertoa.

Jos joskus haluaa kuitenkin puhua niin voi kertoa. En usko että juuri missään työyhteisössä enää työkavereiden kesken on merkitystä kunkin seksuaalisella suuntautumisella, kuitenkin ylenemiseen se voi vaikuttaa. Joten jos sattuu että siellä on patavanhoillinen tai heteromachoäijä valitsemassa, niin voi käydä niin ettei valita. Toisaalta, jos lähiesimies on kovin eri arvoilla varustettu, haluaako sellaisen alaiseksi sitten mennäkään? Joten tuntumaa tilanteeseen vaan peliin, kyllä ne asiat lutviutuu jotenkin aina: Ei siellä kuule muuten pärjäiskään ,Tämän päivän naiset ovat niin itseriittoisia.

No, jos työpaikalla on kovin kielteinen ilmapiiri homoista, niin mitäpä sitä mainostamaan. Sehän on jokaisen oma asia. Ja ei heteronkaan tarvii työpaikallaan kehuskella viikonloppujuttujaan. Olen ollut monessa työpaikassa ja kyllä suurin osa ihmisistä on pitänyt viikonlopunviettonsa omana tietonaan. Joku joskus maininnut että kävi puolukassa, mökillä, baarissa jne. Mutta ei tarvi tietää kenekä kanssa, mitä teki jne. Ei yksityisasioitaan tarvi työpaikalla levitellä.

Siellähän ovat työkaverit ja työkavereiden kanssa tullaan toimeen, mutta ei olla välttämättä ystäviä. Mksi sinä uskottelet jotakin mitä et ole. Älä uskottele mitään vaan paljasta sen verran asioistasi että maalasit olohoneen seinät, ostit uuden tietokoneen tms. Tai jotai nettä kävit muuttamssa mummosi tavarat sen uuteen asuntoon.

Siis jotain kerrto, mutta ihan sellaista joutavan päiväistä. Yksityiselämäsi ei kuulu työpaikalle, eik äsiitä kuulu kertoa. Ketä oikeasti kiinnostaa mitä työkaveri on revitellyt viikonloppuna. Millainen ihme työpaikka lie kysymyksessä, jos siellä kaikki sänkyjututkin kerrotaan. Sille on pantava stoppi!

Meidän äidinkielenopettaja on julkisesti homoseksuaali eikä siitä ainakaan oppilaat kauheammin välitä muutamaa kusipäätä lukuunottamatta. Ihan mukava opettaja, ei siinä mitään. Ei siis toitota jatkuvasti olevansa homoseksuaali, mutta aika yleisesti se on tiedossa. Olen samaa mieltä yllä olevan kommentin suhteen. Sillä ei tosiaan oo oikeesti väliä onko hetero vai homo. Kun olin yläasteella niin meillä kans, äitinkielen ope, kertoi avoimesti kuinka oli käynyt rekisteröimässä parisuhteensa lain astuttua silloin voimaan.

Kyllä hän välillä saattoi mainita puolisonsa, muttei julkistanut asiaa mitenkään erityisemmin. Mielestäni se oli nuoren kannalta hyvä, että asiaa käsiteltiin kuin kaikkia muitakin tavallisia asioita. Olen itse hetero, mutta voisin kuvitella, että vaikka oma seksuaalinen suuntautuneisuus ei sinänsä kenellekkää kuulu, lesbon tai homon henkinen olotila töissä olisi vapautuneempi, jos hän avoimesti voisi kertoa asiasta.

Kaikenlainen salailu mielestäni estää luontevan kanssakäymisen. Tietysti riski on että se pomo onkin homofoobikko ja vaikeuksia voi tulla. Mutta siltikin kannustaisin ottamaan asian puheeksi, uskoisin että tänä päivänä homous ja lesbous on hyväksyttävä asia, ainakin suvaitsevaisten ja avarakatseisten ihmisten piirissä.

Ainakin pääkaupunkiseudulla Hesassa ja Kuopiossa on homoja muita enemmän. Niissä paikoissa homoksi haukutaan vaikka ei homo olisikaan, koska se on niin "kivaa" pilkata.

Homot fiksut on OK Homot usein naisen parhaita ystäviä, huomaavaisia ja ystävällisiä fiksuja ihmisiä, ole siis rohkeasti ja luontevasti oma itsesi, mitään sen kummemmin provosoimatta! En saanu vastata ku oon ravintola-alalla.. Mutta, mitä se muille kuuluu mitä sä oot? Jos kerran hoidat työsi niinkuin pitäisikin eikä oo mitään moittimista. Vai vietätkö myös vapaa-ajat niitten kanssa? Oiskohan syytä tulla kaapista ulos.

Minun tuntemat homot ovat ihan julkihomoja, eivätkä sitä häpeile tai salaile.. Mutä välii mikä olet?? Kerro samoja juttuja, etää avokin kanssa sitä ja tätä tai puolison kanssa sitä ja tätä Kyllä ne jo tietää et homo olet..

Se että joku lähentelee vai että kysyvät sinun seksl. Ei aloittaja tarkoittanut kysymystä omasta seksuaalisuudesta vaan sitä, että pääsevätkö homot armeijaan. Yhtä hyvin pärjäsin kuin muutkin. Taisit vain tykätä miespuolisten lähentelyistä. Kyllä mulla munat on, ainakin viimeksi kun kävin kusella. Nyt lukijat verestävät armeijamuistojaan. Ennen armeijaa olin melko hiljainen ja tunnollinen tavallinen tyttö pitkässä seurustelusuhteessa. Kaikki alkoi jo p-kaudella, kun olosuhteet ajoivat intiimiin tilanteeseen erään alikersantin kanssa.

Koska seurustelin, tämä musersi minut, sillä en kuvitellut pettäväni armeijassa. Hiljalleen ajauduin eri miesten kanssa useammin seksiin mitä oudoimmissa paikoissa, joskus ehkä hieman vastoin tahtoanikin.

Eräs skappari joka pystyi vaikuttamaan asemaani, kutsui huoneeseensa juttelemaan mitä tavoitteita minulla oli. Ei mennyt kauaa kun hän vain katseella kysyen tarttui minuun ja harrastimme seksiä hänen huoneessaan. Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi. Aloin saada outoja katseita kasarmilla. Tämä oli muutamille muillekin tytöille kasarmin arkea.

Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen.

Ja koskaan näistä ei puhuttu. Alikersantti-A Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta".

Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. ST Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin.

Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella. Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Mica Kerran yllätin kaverin intin linja-autosta maanpuolustuskurssilaisen kanssa Mortti Koin armeijassa seksuaalisen heräämiseni.

Samassa tuvassa oli useampiakin hyvännäköisiä kundeja, ja välillä harrastettiin seksiäkin. Allerkirjoitan täysin, että auktoriteetti kiinnostaa ja kiihottaa, vietin useita kuumia öitä erään luutnantin kanssa, joka oli vieläpä naimisissa. Olin vierailupäivänä armeijassa käymässä veljeni luona.

Katselin kaikkia ympärilläni olevia komeita armeija poikia flirttaillen samalla heidän kanssaan. Oli mukavaa saada niin monelta mieheltä niin ihania katseita. Ajattelin että mitä kaikkea kivaa voisikaan tehdä noitten komistuksien kanssa.

Noh, olihan siellä sitten yksi komistus yli muiden. Ali-kersantti Koski oli kyllä niin kuumaa katsottavaa. Olisi tehnyt mieli hyökätä heti hänen kimppuunsa kun näin hänet.

Olihan meillä sitten myös pientä silmäpeliä siinä samalla kun hän esitteli tupia. En tiedä mitään niin muuta seksikästä kuin lihaksikas armeija pukuinen mies. Kuumat väreet kävivät läpi koko vartaloni kun katselin tuota ihanaa miestä.

Nuo ihanat käsilihakset, tuo ihanan tiukka takapuoli.. Voi, mitä kaikkea ihanaa voisinkaan hänen kanssaan touhuta. Ollessamme kierroksella Koski hivuttautui vierelleni ja kysyi: Tunsin punan nousevani kasvoilleni, koska olin juuri ajatellut hänestä kaikkea tuhmaa.

Öh, siis tämä rakennus.. Sanoin sitten lopulta nolona. Koski loi minuun veikeän katseen ja osasin siitä jo päätellä että hänkin halusi minua. Kierroksen lopussa hän yhtä äkkiä veti minut johonkin pieneen ja ahtaaseen siivous komeroon.

Muut eivät onneksi tajunneet, että katosimme koska olimme jo jonkin aikaa kävelleet joukon perässä jutellen kahdestaan niitä näitä. Suakin oli tuossa niin kiva katsella kun ei oo pitkään aikaan naista nähnyt. Varsinkaan noin kaunista yksilöä. Hän sanoi samalla ku hivutti kätensä takapuolelleni ja puristi kovaa.

Sain sitten hänelle sanottua sentään jotain.. Samalla hän liikutti käsiään pitkin vartaloani ja antoi harvinaisen kiihottavan suudelma. Tunsin jo kuinka alapäässäni alkoi kihelmöidä. Koski vaikeroi kun aloin hipelöidä hänen etumustaan joka alkoi jo jöpöttää harvinaisen kovana. Koski alkoi hitaasti riisua paitaani pois ja samalla hän suukotteli rintojani. Siinä samassa olivat rintaliivitkin lähteneet ja hän ottikin heti käsittelyynsä minun kovana nöpöttävät nännini.

Mumisin samalla kun hän nuoli kiusoitellen nännejäni. Aloin riisua sitten hänen paitaansa ja näin hänen mahtavat vatsalihaksensa. Aah, kuinka niin rakastan sitä ku miehillä on hyvät vatsalihakset. Aloin samalla raottaa hänen housujaan ja sain esille kovana jo täysin kovana seisovan kalun. Otin sen varovasti huulieni väliin ja imin sitä niin kovaa että hän ei voinut muuta kuin vaikeroida vain. Imin ja nuolin hänen kaluaan kaikin tavoin saaden hänet aivan kiimaan.

Sitten hän nosti minut johonkin pöydälle ja alkoi riisua housujani. Täällpäs ollaankin jo ihan märkänä. Hitaasti hän hivutti sormensa pillulleni ja alkoi tehdä ihanaa pyörivää liikettä sormillansa minun klitoriksellani. Sitten hän painoi siihen huulensa ja nuoli ja imi minua maailman ihanimmalla tavalla. Olin niin kiimassa muutenkin että ei mennyt kauaakaan että sain maata järisyttävän orgasmin. Hän kysyi varovasti minulta kesken nuolemisen.

Sitten hän käänsi minut selin pöytää vasten ja työnsi kovan kalunsa takaa päin sisääni. Ensin hän työntyi muutaman kerran hitaasti sisääni saaden minut aivan sekaisin päästäni kiihkosta koska se tuntui niin helvetin hyvältä. Kohta me naimme siinä täyttä päätä kuin ei oltaisi ikinä ennen kumpikaan harrastanut seksiä.

Ei kestänyt kauaakaan kun hän tuli sisälleni huohottaen -Aah, voi jestas että tuntui mahtavalta pitkästä aikaa.. Sitten hän käänsi minut vielä ympäri ja antoi ihana pitkän kieli suudelman. Sitten hän pikaisesti puki, lähti ja jätti minut siihen ihmettelemään että mitäs kummaa äsken tapahtuikaan.. En pystynyt hetkeen liikkumaan mihinkään koska oli juuri saanut mitä mahtavinta kyrpää että oli vieläkin aivan lumoissani.. Pitääpäs tulla uudemman kerran vierailemaan tänne armeijaan Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä.

Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli. Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia.

Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla. Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista. Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi.

Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan. Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle. Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä.

Kaksi seilorikundia riisui toisiaan. Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista. Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta.

Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut. Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina. Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla.

Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin. Nautinnon jälkeen palasi häpeä.

Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä. Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm. Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain. Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa.

Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen. En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti. Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen.

Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin! Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan. Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi. Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen. Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa. Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään.

En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia. Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle. Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan. Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti. Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta.

Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen. Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti. Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin. Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti.

Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä. Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi. Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä.

Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään. Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu. Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä. Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden. Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan.

Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian. Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani.

Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa. Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut.

Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle. Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit. Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla.

Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse. Vilkaisin itseäni vessan peilistä. Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen. Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän. Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon. Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen. Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan. Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen.

Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin. Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa.

Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten. Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni. Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan. Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä. Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten.

Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen. Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla. Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä. Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui. Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni. Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin.

Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni. Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla.

Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero. Kaveri ohjasi minut sängynlaitaa vasten. Kävin selälleni sängylle, peppu reunalle. Se oli juuri sopivalla korkeudella. Otin polvien takaa kiinni ja taivutin jalat taakse.

Se oli kuin tarjottimella. Kullini tuntui sykkivän sydämen tahtiin. Punoittavalle kärjelle valui tuoretta mahlaa. Kaveri alkoi levittää liukkaria samettiseksi ajeltuun vakoon.

Autoin vaistomaisesti levittämällä pakaroitani erilleen. Käsi hyväili voidetta ylös ja alas. Sormi pyöritti sitä eniten reikäni suulle.

Seurasin toimitusta ihaillen reisien välistä yhä peppuani levitellen. Voidetta tuntui olevan kasseista patjalle asti. Joka sivelyllä sormi painoi anusta vasten hieman enemmän. Pyörittävä liike kiihotti, mutta myös rentoutti.

Liukkaria alkoi jo lipsahdelle reiästä läpi. Olin valmis saamaan sormen sisääni. Sormi aloitti hitaan liukunsa sisälleni. Huomiota vaille jäänyt kullini nytkähti uuteen nousuun ja lisää kiimaliimaa valui sen nupille.

Sormen porautuessa yhä syvemmälle hän alkoi samalla nuolla kullini vartta. Sormen päästyä perille oli elimeni taas täysin pystyssä. Huulet painuivat nupille ja aloittivat tutun hyväilynsä. Kieli kiersi sen limoja joka paikkaan. Huulet painuivat nupin yli esinahalle ja alkoivat pumpata sitä. Sormi aloitti samalla hitaan edestakaisen liikkeen pepussa.

Nautin miesseksin ihanuudesta ja peppureikäni tuntui antautuvan yhä enemmän ja enemmän. Vapaa käsi otti hetkeksi suun paikan ja runkkasi kalun vartta. Tunsin tuttua pakotusta kasseissa. En kestäisi pitkään tätä ihanuuttaa. Huuleet palasivat paikalleen ja kaveri alkoi pumpata ja imeä oikein tosissaan. Kullin pää painui poskeen ja syvälle nieluun. Lasti alkoi olla todella lähellä. Hengitin raskaasti ja nuolin huulia.

Ynähdin kun pepussa ollut sormi meni kaverinsa kanssa sisään levittäen reikää entisestään. Kun ne pääsivät pohjaan en kestänyt enää. Anus supisteli paikalleen jääneitä sormia vasten.

Kaveri piti antoi mun purkautua suuhunsa. Kullini sykki hänen suussaan. Pitelin käsillä pakaroitani levällään. Kaveri irrottautui tyhjiin pumpatusta munastani. Sormet olivat yhä pepussani. Nyt kaveri kumartui niiden puoleen. Hän valutti suustaan uskomattoman määrän tuoretta spermaa vakooni.

...

Olen kanssasi samaa mieltä. Itse asiassa se oli positiivinen asia kun eräs heistä jo ensimmäisenä lukuvuonna ilmoitti olevansa homoseksuaali. Se varmaan vaikuttaa, kun hän on positiivinen, mukava että on mukavaa kuulla hänenkin viikonlopustaan. Seksistiset letkaukset loukkaavat aivan varmasti yhtä paljon kuin muunkinlaiset solvaukset. Ymmärrän hyvin tuon oman tilanteesi. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä reilun vuoden ja niistä lapsista on kyllä kyselty joka tuutista.

Olen asiaan jo niin kyllästynyt ja ruvennut sanomaan ihmisille suoraan ettei niitä pikku jalkoja niin vain automaattisesti tule. Ja välillä on vain kestettävä urpoja, keitä maailmassa riittää. Minä lähden siitä, että me kaikki olemme ihmisiä ja esim tärkeämpäähän on työpanokseni ja osaamiseni työssä kuin työssä - ei yksityisasioihini kuuluva seksuaalisuuteni ja sen julkiesittely.

Eikö jo sana työkaveri tai työtoveri osoita sen neutraalisti. Itse olen ollut koko elämäni aika huikentelevainen hetero seksisuhteissani ja minulla on ollu jos jonkinlaisia seksiseikkailuja ja -seurusteluja. Eipä ne yksityisasiat kuulu kuin kumppaneilleni ja minulle ja arvatkaa vaan, levittelenkö elämääni työpaikallani. Ei tulisi mieleenikään, johan minua nimiteltäisiin milloin mitenkin. Yksityiselämästäni huolimatta olen aina hoitanut työtehtäväni moitteettomasti, edennyt ja monipuolistunut urallani ja nautin työnteosta ihan tasavertaisena kollegojeni kanssa työyhteisössämme.

Juu niinhän se pitäisi olla. Työssä ollaan ensisijaisesti ihmisiä ja työntekijöitä. On kuitenkin työpaikkoja, joissa on ihan normaalia puhua myös yksityisasioista, viikonlopuista, puolisoista, kotielämästä, lomanvietosta, lapsista yms.

On tietysti myös työpaikkoja, joissa yksityisasioista ei koskaan kukaan puhu. En ole kertonut kenellekään! Naapurikaupungissa minulla on naispuolinen ystävätär, jota kotikaupunkini väki, sukulaiseni ja työpaikkani jengi pitävät naisenani. Yritin hetkellisesti heteroavioliittoakin, mutta eihä se onnistunut ja vaimoni taisi lopulta arvata asian.

Vaikka on jo vuosi , niin kannattaa käyttää maalaisjärkeä tuossa, kertooko homoudesta vai ei. Eivät kaikki heterotkaan, ml itseni tykkää kahvipöytäkeskusteluissa kertoa kovin paljon yksityiselämästäni. Yksi aikuisista lapsistani on transseksuaali, joka seurustelee homoseksuaalin kanssa. Tästä olen kertonyt ystävilleni ja sukulaisilleni. Kaikki ovat ihan avoimin mielin suhtautuneet asiaan.

Työpaikallani virasto vain yksi homoseksuaali on tullut kaapista ulos. Pari muuta on "paljastunut" eri yhteyksissä. Itse arvostan sitä, että homoseksuaali uskaltaa kertoa asiastaan. Silti en sinulle suosittelisi sitä, koska olet bisnesalalla, jossa on kova kilpailu. Toisaalta olet nuori ja ilmeisesti kova alan ammattilainen. Jos seksuaalinen suuntautuneisuutesi alkaa häiritä työkavereita, niin aina voit vaihtaa työpaikkaa.

Realisti kannattaa toki olla mutta kannattaako jaella muille ohjeita, jotka johtavat itsesyrjintään? Siis mikä viestissäni johtaa itsesyrjintään? Syrjinkö myös minä itseäni, vai miten? Millä oikeudella outtaat transsukupuolisen? Ei eletä enää kivikaudella. Olen sairaalassa töissä ja kollegoina on sekä homoja että lesboja eikä kenenkään työt ole kärsineet siitä kenen kanssa sänkynsä ja rakkautensa jakaa.

Kerro tai ole kertomatta mutta et ole muita huonompi. Asemasi työntekijänä sairaalassa potilaisiin nähden on alisteinen, Ei kai ne esm. Jostakin syystä kyseinen ala vetää mainitsemiasi lesboja ja homoja jotka taas eivät halua tiimiinsä yhtäkään heteroa. Todennäköisesti homofobiaa esiintyy enemmän vähemmän koulutetun väestön parissa. Koulutuksella ei ole mitään väliä, vaan enemmänkin uskonnollisella taustalla. Uskonto ja usko ovat kaksi eri asiaa.

Myöskin kaikissa ihmisissä on eroja. Vai etkö sitä tiennyt? Olen itse miehen kanssa parisuhteessa itse nainen ja kannatan samaa sukupuolta olevia suhteita. En itse koskaan puhu omasta suhteestani omien työkavereiden kanssa. En koe, että oma suhteeni heille kuuluu, varsinkaan niille jotka koen olevan vain kavereita työn johdosta. Miksi siis sinunkaan tulisi kertoa? On minulla oikeat ystävät siihen joille noi suhdeasiat jaetaan.

Ei suhteiden ongelmat tai ihanuudet työpaikalle kuulukaan, on sitten kyseessä homo tai hetero. Ne ovat yksityisasioita, joita kerrotaan ystäville, jos kerrotaan.

Mutta töissä puhutaan usein jotakin puolisosta ja lapsista ainakin. Harvoin työpaikalla salataan esim. Homot ovat täysin eri asemassa, he voivat joutua salaamaan elämäänsä ihan eri tavoin. Ei minun mielestä sukupuolinen suuntautuminen työpaikoille kuulu.

Ja muutenkin, elämässäni olen huomannut, että parhaita kavereita ovat itsensä kanssa sinuja olevat ihmiset, ovat he sitten homoja, heteroja tai mitä muuta tahansa. Voi kunpa maailma muuttuisi niin, että jokainen saisi olla se joka haluaa, eikä tarvitsisi esittää mitään kenellekään. Ei sitä täällä kukaan ole estänytkään, jos niin luulit.

Kyllä pitäisi olla kiintiöt jota työpaikassa, jottei tällaista yhden homon tilannetta pääse syntymään. Ilmavoimissa ei homoilla ole ongelmia juurikaan esiintynyt, mikä on erittäin myönteistä. Samoin kuulin myös naton joukoissa palvelleelta kaverilta, ettei sielläkkään ole tullut ongelmia, vaikka kertoisi avoimesti suuntautumisestaan. No ovathan nämä kieltämättä normaalia homompia ammatteja, mikä selittää suhtautumisen.

Kyllä sielläkin on pidettävä hanurista huolta ,jos maavoimista käy vieraita. Muuta tyyliäsi,luet pornolehtiä,ja suureen ääneen kerrot naimajuttuja joita luet,mutta kerro niin kuin olisit itse ne tehnyt. Voit myöskin haukkua toisia homoiksi ja saat vietyä huomion homoudestasi pois.

Kerro heti mielipiteesi homoista,kun kuulet jonkun puhuvan jostain julkkishomosta,näin sinua luullaan heteroksi tai ainakin toiset homo ongelmaiset rupeavat suojelemaan sinua ja pitävät sinun hetero imagoa yllä. Tulet huomaan että ei korppi korpin silmää noki ja piru pitää omistaan huolen. Minä viis veisaan siitä mitä kukakin tekee yksityiselämässään. Ei haittaa minua, joitakin voi haitata. Itselläni oli homotyökaveri ja näkyi ulospäin homous.

Mutta se olikin luvulla. Ei tällä kuuluisalla luvulla. Me luvulla syntyneet kun ei olla niin ahdistuneita ja ympäri änkeitä. Olisiko se työpaikka sitten joku hoivakoti tai mielisairaala. Tobi or not Paljonhan se on omasta itsetunnosta kiinni uskaltaako olla julkisesti homo.

Ja työpaikalla oli myös ainakin yksi selvästi stereotyyppinen homo mies. Nyt ei eletä enää mitään lukua. Homous on yleisesti hyväksyttävää nykyään. Minä vaan 32 Kukin saa olla mitä haluaa. Itsellä ainakin kavereissa jotka on homoja. Ja en tiedä onko kumpikaan tullut töissä kaapista ulos. Ja itsetä tosiaan on kiinni uskaltaakoa ja haluaako kertoa kaikille että homo. Ja mitä tulee ammatteihin esim. Tiedän muutamia jotka opiskelevat hoito alalle ja ei kumpikaan ole homo. Nykyisessä työssäni olen ollut jo kohta kymmenen vuotta, johon aikanaan jouduin hakemaan kaksi kertaa.

Ensimmäisellä kerralla esittelin itseni asiallisesti hakemuksen ja ansioluettelon kera, mutta minua ei kutsuttu edes haastatteluun. Noin vuosi myöhemmin laitoin ansioluettelon ja hakemuksen, jossa esittelin itseni että olen x-ikäinen miehekäs homo paikkakunnalta x.

Minua kiinnostaa paljon tiimityöt erityisesti suurissa miestiimeissä, jne. Ansioluetteloon merkitsin siviilisäädyksi naimaton homo. Työhaastatteluun tuli kutsu heti seuraavana päivänä ja työhaastattelu meni erittäin leppoisassa ilmapiirissä, jonka jälkeen sain heti tietää työpaikasta.

Sen jälkeen olen päässyt etenemään työpaikassa uralla eteenpäin toisin kuin jotkut heterot ja kaappihomot. Ne syöttää meille väkisin lesboja ja homoja. Yksikin kirjoitti, että, kun eletään sentään luvulla. Aivan kun sen pitäisi muuttaa ihmistä ,mitä aikaa elämme Tämä on tuhon aikaa ellei ole henkisesti vahva En ihmettele ,että nuoriso oireilee. Mä työskentelen rahoitusalalla isossa talossa. Kyllä meillä on selkeästi homoja töissä.

Eivät ole kertoneet vaan sen huomaa. Jotkut ovat ahdasmielisiä, mutta enpä usko että heidän lähimmät työtoverinsa heitä kiusaa homoudesta. Joillakin aloilla homoseksuaalisuus on edelleen tabu, mikä on sääli. Jokaisella pitäisi olla oikeus olla avoimesti oma itsensä. Eihän sitä tarvitse työkavereilleen kaikkea kertoa, mutta ymmärrän että tuppisuuna olokin on hankalaa. Aloittajalle sanoisin, että kerro vaan viikonlopustasi mutta käytä sanaa kumppani.

Jotkut tajuavat sen tarkoittavan poikaystävää, jotkut eivät. Vaikka pidän työkavereistani ja muutama on jopa lähes ystävä, en puhu heidän kanssaan seksielämästäni eivätkä he minun kanssani omastaan. On niin paljon muita kiinnostavia puheenaiheita. Eikös kuulostaisikin aika hassulta, jos julistaisin opettajainhuoneessa olevani hetero Mitä se kenellekään kuuluisi sen enempää, kuin mahdollinen lesbouteni tai biseksuaalisuutenikaan - tai että kertoisin olevani aseksuaali, eikä seksi voisi vähempää kiinnostaa?

On muuten merkillistä, että tiedän - tai meillä tiedetään, ketkä meistä opettajista ovat homoja ja lesboja, vaikka asiasta ei ole koskaan ääneen puhuttu? Onkos vain niin, että ihmiset tai opettajat ainakin9 ovat hyviä lukemaan sanatonta viestintää, pieniä ilmeitä ja äänensävyjä.

What, ai hän vai? Teillä on siis muiden opettajien kanssa myös sanatonta viestintää, että tuo, nuo ovat homoja, miksi? Kyllä minäkin olen luullut työpaikallani erästä miestä ihan varmasti homoksi, sen verran sisäisesti epävarma, naisiin epänormaalisti suhtautuva, mutta ei, ihan normaali naisia dissaava sovinisti, naimisissa, lapsia ja kaikki muukin. Taito se on sekin nykypäivänä, että pystyy tai yrittää dissata naiset ympärillään totaalisesti.

Eipä huolta, jäävät ikuisesti pieneen kehäänsä pätemään. Homottelu, lesbottelu, on eräs tapa pyrkiä tuhoamaan toisen yritykset, arvotetaan niin, ettei ihan ole siellä, mihin itsensä asemoi. Teeppä sama leikkimielisesti, että esität itsensä muiden yläpuolelle asemoituneen homoksi, niin ehkä sanoma menee perille, koska silloin "hyökätään" niihin käsityksiin, mitä oletetaan tietyssä asemissa olevan ja se, miten heitä tulisi kohdella, itseään heitä ei koske asiallinen, sivistyneen käytöksen odotus.

Suurin osa edes ymmärrä tätä. Tai sitä, että itse homoseksuaalit vaikevat silloin kun pitäisi kantansa ilmaista, ja luullaan, että ihmiset velvollisia joka idiootille tehdä itseään tutuksi ja ns. Päästää elämäänsä kertomalla selkeästi yksityselämään liittyviä asioita, jos se ei ole luontevaa tutustumista tai osoita edes halua siihen luontevuuteen.

Olin aikoinani opettaja minäkin ja täysin kaapissa. Opettajainhuoneessa oli toinenkin homomies. Vaikka asiasta ei puhuttu, kaikki työtoverit ja osa oppilaistakin kyllä tiesi, ketkä olivat homoja. Varsinkin isossa opettajainhuoneessa ei ollut tapana puhua yksityisasioista, joten siinä mielessä oli helppo olla kaapissa.

Yleensä heteron ei tarvitse kertoa olevansa hetero, se on itsestäänselvä olettamus. Ärsyttää, kun tämä kysymys seksuaalistetaan. Kysymys on siitä, mitä voi kertoa elämäntavastaan. Jos on sinkku, voi tuoda sinkkuutensa ihan hyvin ilmi, oli sitten homo tai hetero.

Eronnut hetero voi kertoa eronneensa. Naimisissa oleva hetero voi kertoa olevansa naimisissa ja kertoa vaikka lapsistaan. Kyse EI OLE mistään seksuaalisuuden julistuksesta vaan siitä, mitä normaalissa kommunikaatiossa voi kertoa. Jos Matti kertoo olleensa puolisonsa Maijan kanssa teatterissa, asia on kaikille OK. Jos Pekka kertoo olleensa puolisonsa Petrin kanssa teatterissa, asia tulkitaan seksuaalisuuden julistuksena, mitä se ei ole.

On selvää, että ystavienkään kanssa ei kerrota seksielämästä kovin paljon, mutta se että Pekka kertoo puolisonsa Petrin pitävän italialaisesta ruuasta, ei ole seksuaalisuudesta puhumista. Kahvipöydässä, lounastauoilla nyt yleensä ottaen voi vähän vapaammin leikkimielisesti asioista heitelllä, tuleehan selväksi millä periaatteilla ihmiset ovat liikenteessä, ja mikä suhtautumistapa heillä on toisiin ihmisiin.

Olkoot aidosti omia itseään. Voihan noissa tilanteissa olla myöntäilemättä. Yhdessäkin työpaikassa, linnan juhlien naisten pömppövatsoja kommentoinut tantta sai palautetta..

Totta, että taas sellaiset omituiset homofobiset homofantasiointi jutut työpaikoilla on perin outoja, ja jos niitä puhutaan lounastaukojen ulkopuolella työtilanteissa, niin silloin ollaan jo heikoilla jäillä sellaisessa työpaikassa. Sitä odotellessa että johtajat pystyvät sanomaan, ettei meillä ole tarve eikä tapana käsitellä tuolla tavalla asioita, että hoitaa frustaatioitaan työpaikan ulkopuolella ja keskittyköön töihin.

Työpaikalla tulisi keskittyä töihin, työasioihin, jos tuosta livetään, heijastuu se automaattisesti ulospäin asiakkaisiin jossain vaiheessa, ja kertoo myös siitä, että töitä on liian vähän jos ajatukset harhailee tuollaisissa asioissa tai muissa, ts.

Työ ei tuo tarpeeksi mielenkiintoa, ja työpaikalla haetaan vain asemia esittämällä olevansa sellainen, joka kelpaa "ryhmään", ovat siis pelon vallassa koska ilmapiiri muodostuu väärällä tavalla pätemisestä ja tiettyjen hännystelemisestä. Pahimmillaan mennään tuohon, että ylimielisyys tulee olemaan vallitseva tila, eivätkä hahmota tilaansa, ja käytöstänsä. Yleensä B2b työpaikat ovat dynaamisuutta vaativia, eikä siellä pitäisi olla tilaa, vanhanaikaisille jumittuneille käsityksille, ja avoimille homojutuille, siis muuten kuin lounastauoilla ja selän takana, ken sellaiseen on viihtymyksensä saanut.

Eihän ihmiset ihanteellisia ole, kaikilla omat käsityksensä toisista, sivistyneemmät sen vain tajuavat, ja osaavat hillitä itseään. Ketä kiinnosta jonkun homous tai lesbous. Ei sitä tarvitse kaduilla kuuluttaa ja kirkoissa kokoontua sateenkaarimessuihin.

Oma typeryys vallitkoon jos niin teette. Taidatte olla melkoisen julkkishaluisia. Älkää sitten valittako että olette kiusattuja. Kiusatuksi voi joutua vaikka ei homo olisikaan. Parasta tuoda julki, että on homo. Mitä häpeämistä siinä nyt on? Meinaan, mehän kaikki tiedetään, että jotkut kauhistelevat, jotkut naureskelevat -epävarmuuttaan eivät muuhun kykene.

Enemmin tai myöhemmin joku saa kuitenkin homoudestasi tietää, parempi, että on itse tuonut asian julki. Itse työskentelen järjestössä, erään työkaverista tiedetään olevan homo, eivätkä fiksut ihmiset pidä häntä sen kummallisempana kuin muitakaan. Ei syrjitä millään tavalla, on ihan täyspäinen, mukava kaveri. Jos joku ajattelee jotain negatiivista, työpaikkamme positiivinen ilmapiiri estää tuomasta sellaisia mietteitä julki.

Me muut olemme heteroja, ihan siinä missä olemme lihavia ja laihoja, sinisilmäisiä, hitaita tai nopeita. Jokainen on sellainen miksi luoja on hänet luonut, niinkuin sanotaan. Muista, että homous ei tee sinusta huonompaa työntekijää eikä huonompaa työtoveria. Muista, että homovitsit ovat yhtä tyhmiä kuin muutkin ihmisten synnynnäisille ominaisuuksille naureskelevat jutut, jätetään niiden kertoja omaan arvoonsa. Se vaan on niin, että yhteiskunnassamme on vaan yksinkertaisesti juntteja ja fiksuja.

Minä käyttäisin sanaa "homohenkinen ihminen". Se, että kuka on mitäkin on kuin veteen piirretty viiva. Kyllä homohenkisiä ihmisiä on joka ammateissa!!! Ja erityisesti niitä on paljon valtion ja kaupungin opetusalan työpaikoilla.

Ei homohenkisissä ole mitään pelättävää missään tilanteessa. Minä olen saunonut monen homohenkisen ihmisen kanssa, eikä kukaan ole tullu koskaan iholle. Maaseudulla ihmiset elää vielä lukua ja ajatusmaailma on kuten silloin. Poloset kun lukee vain keskustapuolueen sanomalehti propakandaa, niin eihän ne tiedä mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Telkkaristakin katsovat vain typeriä valmiiksinaurettuja jenkki-saippuasarjoja, maajussille morsian ja BigBratoria. Juovat kaljaa kaiket illat ja käyvät viikonloppuna haisevissa pussihousuissa kirkonkylän räkälässä laulamassa karaokee.

Siksi miksi on syntynyt sitä on kai mahdotonta muuttaa. Miksi puhua homoudestaan, kun heterotkaan eivät erityisesti puhu olevansa heteroita. Eläköön jokainen niinkuin hyväksi näkee, mutta ilman että sitä pitää "mainostaa".

Pysykoon heterot housuissaan ja homon kaapissaan,niin olisi joku tasapaino tässäkin ajassa. Sitä kun tuntuu että tassä ajassa on valtaa niillä mitä riettaampi,irstaampi,erikoisempi,sukupuolisuudeltaan olemukseltaan sitä tämän ajan lööpit ja media seurailee.

Sääliksi käy nuorisoa , joka joutuu tämän kaiken saastan keskellä kasvamaan. Syötetään mitä irstaampia ihmissuhteita kehity siinä sitten tasapainoiseksi aikuiseksi Lehdet ohjaa asiaa ihailuun ,vaikka se olisi ihmisluonnetta vastaan Jos kansa olisi tervettä se panisi ko. Hankalamaksi tulee jos kauan salaa. En tietenkään suosittele tekemään mitään suoraa ilmoitusta btw olen homo, vaan jossain sopivassa välissä vaikka maanatai aamuna kerrot sitten sinun ja poikaystäväsi viikonlopusta.

Meillä on töissä kakis esimerkkiä kuinka hoitaa avoimuus. Älä loukkkaannu nnyt ilmaisuiusta, en tarkoita pahaa. Töissä firmassa viisi vuotta. Aika nopeasti oli selvää, ettei tytöt kiinnosta. Kuitenkaan hän ei moneen vuoteen antanut puheessaa mitään tietoja omasta elämästä, oli siis mykkä kuten sinä. Pikku hiljaa hän on alkanut pienessä siiderissä puhumaan "homo juttuja". Edelleeenkin arkena ei mitään vinkkiäkään kesklusteluissa. Tämä ratkaisu on ympäristölle tosi raskas, koska kaikki tietävät missä mennään, mutta mitään ei voi sanoa.

Pitää olla ainak kieli keskellä suuta kun puhuu. Näimme tästäkin heti mikä on miehiään. Tämäpä heppu kertoi työtovereilleen luontevassa kohdasa keskustelua vain 3kk työsuhteen jälkeeen. Kyllä ne ukot varmaan vähän nieleskelevät. Jos ovat yhtään järkeviä ihmisiä, pääsevät nopeasti hämmennyksen yli. Ja hehän hämmentyvät , kosk atämä on heille uutinen. Sanottakoon, että totaali homokammoinen miehenikin uskaltaa saunoa näiden työpaikan homojen kanssa, joten toivoa tässä maailmassa on.

Mitä kauemmin salaat sen hankalammaksi tulee. Olen ollut jo vuosia saman miehen kanssa ja en häpeä suhdettamme ja olen kertonut tämän kaikille ihan sama jos joku ei tykkää! Niissä työpaikoissa joissa itse olen ollut, ei kannata olla homo, lesbo tai värillinen.

Rasisimi, homoviha ja juutalaisviha on ollut aivan avointa ja hallinut päivittäistä keskustelua. Periaatteessa laki kieltää kaikenlaisen syrjinnän ja kiusaamisen, mutta käytännössä kukaan ei puutu siihen. Kuka puolustaa heteroa suomalaista miestä. Lesbot ja homot ovat joka lehdessä mutta heteromiehiä saa haukkua vapaasti Ei ole ihme jos perheitä hajoaa. Keskity työn tekoon äläkä tuhlaa työnantajan aikaa jonninjoutavan asian miettimiseen.

Kukaan ei todellakaan ole kiinnostunut oletko homo vai et - se voi tulla sinulle ikävänä yllätyksenä. Eihän heterotkaan huutele suuntautumistaan pitkin käytäviä. Ai eivät heterot huutele vai suuntautumisestaan?? Mitäs se sitten on, kun aamukahvi- tai lounaspöydässä saa kuulla jatkuvasti heteropropagandaa?? Olet Jaakko nyt elämäsi onnesi huipulla, parhainta onnea myös vaimolle!

Varpajaiskutsua odotellessa, vink vink Ja pitkä isyysloma Jaakolle kaupan päälle vain siitä hyvästä, että tungettiin taas yksi ihminen lisää tälle jo valmiiksi ylikansoitetulle planeetalle. Entäpä jos homoseksuaali esittäisi vastaavat lauseet, mutta toisena osapuolena olisikin vain saman sukupuolen edustaja Ja vai ei kukaan ole kiinnostunut asiasta, mikä olet miehiäsi? No mites vaikkapa seuraava tilanne: Teillä on työpaikan vuosijuhla toisella paikkakunnalla, jossa majoitutte hotellissa.

No huonetoveriksesi sattuu sitten yllättäen olemukseltaan lähinnä suurta porsasta muistuttava juuri naimisiin mennyt heteromies, joka heti huoneen oven sulkeuduttua kysyy sinulta "henkilökohtaisen kysymyksen": Onkos se tyttöystävä tai vaimo jo löytynyt? Sitten, kun pääsette baariin, niin hän alkaa toitottaa, miten upeita mimmejä sieltä löytyykään, eiköhän tarjota heille paukut Ja tämä kaikki vain sen takia, ettet ole suostunut paljastamaan niinkin yksityistä asiaa, kuin seksuaalisuuttasi.

Kiitos muuten kaikille lukuisista vastauksista, en olisi odottanut, että tämä saa jopa näin paljon keskustelua aikaan Tajusin äsken netistä että yksi yleisin fetissi mistä asian nolouden vuoksi ei haluta puhua, on ilmapallofetissi. Siis ihminen saa seksuaalista kiihoitusta ja tyydytystä puristelessaan ja puhkoessan yksin ilmapalloja. Mutta nyt jäin mieiitmään onko tuollainen ilmapalloseksi heteroseksiä vai homoseksiä?

Onko kukaan yksin työpaikallaan tälläisen seksifetissiin kanssa? Mikä se sellainen pomo on? Olen tullut siihen tulokseen että tuntemani työpaikan mieshomo on yks länkyttävä ämmä muiden ämmien joukossa: Minusta ei ole mitään syytä kertomalla kertoa, aivan kuten mistään muistakaan suhteistaan. Normaalissa työpaikassa tuskin kukaan edes tulee utelemaan yksityiselämästäsi ellet itse ala kertoa. Jos joskus haluaa kuitenkin puhua niin voi kertoa. En usko että juuri missään työyhteisössä enää työkavereiden kesken on merkitystä kunkin seksuaalisella suuntautumisella, kuitenkin ylenemiseen se voi vaikuttaa.

Joten jos sattuu että siellä on patavanhoillinen tai heteromachoäijä valitsemassa, niin voi käydä niin ettei valita. Toisaalta, jos lähiesimies on kovin eri arvoilla varustettu, haluaako sellaisen alaiseksi sitten mennäkään? Joten tuntumaa tilanteeseen vaan peliin, kyllä ne asiat lutviutuu jotenkin aina: Ei siellä kuule muuten pärjäiskään ,Tämän päivän naiset ovat niin itseriittoisia. No, jos työpaikalla on kovin kielteinen ilmapiiri homoista, niin mitäpä sitä mainostamaan. Sehän on jokaisen oma asia.

Ja ei heteronkaan tarvii työpaikallaan kehuskella viikonloppujuttujaan. Olen ollut monessa työpaikassa ja kyllä suurin osa ihmisistä on pitänyt viikonlopunviettonsa omana tietonaan.

Joku joskus maininnut että kävi puolukassa, mökillä, baarissa jne. Mutta ei tarvi tietää kenekä kanssa, mitä teki jne. Ei yksityisasioitaan tarvi työpaikalla levitellä. Siellähän ovat työkaverit ja työkavereiden kanssa tullaan toimeen, mutta ei olla välttämättä ystäviä. Mksi sinä uskottelet jotakin mitä et ole.

Älä uskottele mitään vaan paljasta sen verran asioistasi että maalasit olohoneen seinät, ostit uuden tietokoneen tms. Tai jotai nettä kävit muuttamssa mummosi tavarat sen uuteen asuntoon. Siis jotain kerrto, mutta ihan sellaista joutavan päiväistä. Yksityiselämäsi ei kuulu työpaikalle, eik äsiitä kuulu kertoa.

Ketä oikeasti kiinnostaa mitä työkaveri on revitellyt viikonloppuna. Millainen ihme työpaikka lie kysymyksessä, jos siellä kaikki sänkyjututkin kerrotaan. Sille on pantava stoppi! Meidän äidinkielenopettaja on julkisesti homoseksuaali eikä siitä ainakaan oppilaat kauheammin välitä muutamaa kusipäätä lukuunottamatta. Ihan mukava opettaja, ei siinä mitään.

Ei siis toitota jatkuvasti olevansa homoseksuaali, mutta aika yleisesti se on tiedossa. Olen samaa mieltä yllä olevan kommentin suhteen. Sillä ei tosiaan oo oikeesti väliä onko hetero vai homo. Kun olin yläasteella niin meillä kans, äitinkielen ope, kertoi avoimesti kuinka oli käynyt rekisteröimässä parisuhteensa lain astuttua silloin voimaan. Kyllä hän välillä saattoi mainita puolisonsa, muttei julkistanut asiaa mitenkään erityisemmin.

Mielestäni se oli nuoren kannalta hyvä, että asiaa käsiteltiin kuin kaikkia muitakin tavallisia asioita. Olen itse hetero, mutta voisin kuvitella, että vaikka oma seksuaalinen suuntautuneisuus ei sinänsä kenellekkää kuulu, lesbon tai homon henkinen olotila töissä olisi vapautuneempi, jos hän avoimesti voisi kertoa asiasta.

Kaikenlainen salailu mielestäni estää luontevan kanssakäymisen. Tietysti riski on että se pomo onkin homofoobikko ja vaikeuksia voi tulla. Mutta siltikin kannustaisin ottamaan asian puheeksi, uskoisin että tänä päivänä homous ja lesbous on hyväksyttävä asia, ainakin suvaitsevaisten ja avarakatseisten ihmisten piirissä.

Ainakin pääkaupunkiseudulla Hesassa ja Kuopiossa on homoja muita enemmän. Niissä paikoissa homoksi haukutaan vaikka ei homo olisikaan, koska se on niin "kivaa" pilkata. Homot fiksut on OK Homot usein naisen parhaita ystäviä, huomaavaisia ja ystävällisiä fiksuja ihmisiä, ole siis rohkeasti ja luontevasti oma itsesi, mitään sen kummemmin provosoimatta!

En saanu vastata ku oon ravintola-alalla.. Mutta, mitä se muille kuuluu mitä sä oot? Jos kerran hoidat työsi niinkuin pitäisikin eikä oo mitään moittimista. Vai vietätkö myös vapaa-ajat niitten kanssa?

Oiskohan syytä tulla kaapista ulos. Minun tuntemat homot ovat ihan julkihomoja, eivätkä sitä häpeile tai salaile.. Mutä välii mikä olet?? Kerro samoja juttuja, etää avokin kanssa sitä ja tätä tai puolison kanssa sitä ja tätä Kyllä ne jo tietää et homo olet..

Neureskelevat kun yrität peitellä.. E se sun työkykyyn vaikuta, vai pelkäätkö eniten ettet enää pääse istumaan miestyökaverisi viereen ihaliemaan hänen lihaksikkaita käsivarsiaan?? Oletko kiinnostunut palauttamaan entsyymitoiminnan luonnonmukaiseksi? Se on todistettu tutkitusti. Sitä ei tarvitse pitää sairautena, jos se ei itseään häiritse, mutta jokaisella on halutessaan oikeus olla sellainen miksikä alunperin syntyi eli hetero. On eräitä keinoja kytkeä tietyt geenit uudelleen tuottamaan entsyymejä, jotka elohopea-altistusten jälkeen puuttuvat aineenvaihdunnassa.

Ota huomioon, että elät työpaikallasi itse luomassasi illuusiossa, työtoverisi on tunnistaneet todennäköisesti seksuaalisen suuntautumisesi heti ensi kohtaamisesta lähtien. Rehti avoimuus pesee mennen tullen ahdistuneen vaikenemisen, ja nimenomaan se häpeily tekee kenet tahansa naurettavaksi, vaikka sitten kun se menee toiseen äärilaitaan irstailuun saakka, niin muuttuu suorastaan ällöttäväksi.

Joten jossakin siinä välimaastossa, oma seksuaalisuus tunnustettuna, mutta ei kuitenkaan kuitenkaan toisille tyrkytettynä. Nykyään homous mielletään moderniksi tasa-arvoksi, mutta kaikille sen hyväksyminen ei ole yhtä helppoa, sillä on sidoksissa itsekunkin omaan seksuaaliseen rajoittuneisuuteen.

Ei näe päälle jos ihminen on homo vai bi-ihminen, voi hoitaa työtä ihan hyvin silti. Kyllä urospuolinen eli ns. Tosiaan se työkavereiden normius on pelkkää olettamusta, todellisuus voi olla jotain muuta. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Mitä jos armeijan tupakaveri on homo? Mitä jos armeijan tupakaveri on homo? Kysytäänkö kutsunnoissa seksuaalista suuntautumista? Miehekkyys on aina muodissa Aika paljon puhutaan siitä minkälaiset MIEHET vetoavat naisiin, mutta useimmiten keskusteluissa hukataan fokus ja keskitytään yksittäisiin ominaisuuksiin.

Osaatko kiteyttää Ja tai tiivistää, millainen on se paljon puhuttu miehekäs mies tai naisekas naisellinen nainen? Suhteessa, naisia raiskataan paljon enemmän; mutta lukumääräisesti miehiä on enemmän. Ja tämä oli ennen kuin "älä kysy; älä kerro" kumottiin. Hampson Edited by henrymakow. The Washington Times raportoi Puolustusministeriön pahamaineinen "Ask her when she's sober" pyydä häntä sitten kun hän on selvinpäin marginalisoi miespuoliset uhrit ja lähettää viestin että miehiä ei voida raiskata ja siksi he eivät ole oikeasti uhreja.

Tarkoittaako tämä että "ainoastaan" 5,16 prosenttia meidän urheimmista ja parhaimmista miespuolisista palvelusmiehistä raiskattiin were sexually violated toisten himon riivaamien palvelusmiesten toimesta vuonna ?

Oliko tämä kirottu tieto laajalti tunnettua ennenkuin homoseksuaalisuuden kielto kumottiin vuonna ? Jos ei, niin miksi ei? Tarkkaan ottaen, milloin tämä traumaattinen armeijan sodomistinen hyväksikäyttö alkoi lisääntyä? Alkoiko se silloin kun tämä "älä kysy; älä kerro" -politiikka otettiin käyttöön? Todellakin, riippumatta siitä että raiskattiinko 10 vai 62 miestä, nämä rikokset voivat olla merkittävä syy sotilaiden itsemurhien merkittävälle kasvulle -- sekä väkivaltaiselle kostolle revengeful violence.

Totta, "armeijassa palvelevista 85 prosenttia on miehiä ja 15 prosenttia naisia. Pornografia Tämä poliittisesti korrekti Laivaston raportti ylenkatsoo pornon Big Porn Elephant huoneessa normalisoiden as normalizing homoseksuaaliset hyökkäykset toisten sotilaiden taholta.

Samalla kun "heteroseksuaalista" pornografiaa käytetään yleisesti herättämään ja sitten viekoittelemaan arouse and then seduce "heteroita" homoseksuaaliseen seksiin, "homo-pornoa" on merkittävässä määrin saatavilla valtavirran homoseksuaalisissa julkaisuissa kuten The Advocate Classified. Ja, "heterot" sotilaat on säännöllisesti kuvattuna siellä suosituimpina, seksuaalisina kohteina. Tätä puhdistusta oli suunniteltu jo pitkän aikaa.

Tämä virallinen raportti näyttää olevan ristiriitainen keskenään. Puolustusministeri Hagel haluaa eliminoida pornografian "ajaakseen aitoa kulttuurillista muutosta. Nyt, tarkoittaako tämä että eliitin 5 lapsipornografian käyttäjää Pentagonissa lopulta pidätetään ja viedään oikeuden eteen? Sharp Increase in Homosexual Assaults: Kay Griggs, wife of Marine Colonel describes homosexual initiations required for advancement: Dan said May 18, Vahvistus vuonna että miehet ja naiset jotka miehittävät USA: Pornografia vie hatselijan muuttuneeseen tietoisuuden tilaan jota on paljon tutkittu.

Israelilais-amerikkalainen sosiologi Dan Ariely tutki tavallisten oppilaiden seksuaalisia mieltymyksiä ja rajoitteita 'kylmässä tilassa' -- tarkoittaen normaalia tietoisuuden tilaa. Sitten hän laittoi heidät yksityisesti katselemaan pornografiaa ja testasi heitä uudestaan. Heränneessä tilassa, opiskelijat sanoivat että he olisivat kokeilleet kaikkia lueteltuja perversioita joita he olivat pitäneet vastenmielisinä 'kylmässä tilassa'.

Ei ole ainoastaan alentunut pidättyneisyys, on tahto tehdä pahaa Ariely kutsuu sitä Jekyll - Hyde -vaikutukseksi. Joten pornografian ja homoseksuaalisen raiskauksen kulttuuria kehitetään USA: Suosituin death metal -laulu Irakin sodan ollessa kiivaimmillaan oli "Let the Bodies Hit the Floor", yhden hitin albumilta Sinner. Kuulustelijat käyttivät tätä laulua Guantanamo Bayn pidätysleirillä vuonna Samoja miehiä, joiden kanssa oltiin sodan aikana oltu seksihommissa.

Kun sodan aikana ei ollut naisia saatavilla, nämä aviomiehet ja isät olivat hakeneet iloja meikäläisten maisemista. Mehän mentiin ulos, että saatais naida. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin. Sen yhteydessä homoista ja homoudesta puhuttiin kyllästymiseen asti. Sata tai viisikymmentä vuotta sitten kukaan ei sanonut homoista mitään, ei ainakaan mitään hyvää.

City esittelee Suomen homohistorian sortovuosista bailubuumiin. Aiemmin laissa on Sodoman synneistä mainittu erikseen vain eläimiin sekaantuminen. Iltakävelyllä käydään Esplanadien lisäksi Mannerheimintiellä tai Tähtitorninmäellä. Tragediat vähenevät ja jokaisen on helpompaa olla mikä on, kun Tanska sallii homoseksuaaliset teot.

Rintamalla monet heterotkin saavat kokemuksia miesten välisestä ystävyydestä. Minulla olikin menekkiä sen ansiosta, koska jokainen halusi olla lämpimässä. Ollessani kerran vieraassa korsussa huopineni kysyin ääneen, kenen viereen voin tulla. Moni huusi minun, minun. Olin kuitenkin jo katsonut, mihin halusin mennä ja odotin kutsua. Ja tulihan se sieltä. Sodan jälkeen ja luvulla Suomi vähitellen ulkoistaa kiusallisen homouden Ruotsiin.

Martti Katajiston esittämä roolihahmo on tiettävästi ensimmäinen homo suomalaisessa elokuvassa. Ruotsalaisten homoskandaalien innoittama artikkeli tuo esille myös homojen näkemyksiä. Kalle julkaisee myös pääkaupungin poliisin pidätys- ja epäilytilaston joulukuulta ja tammikuulta Siihen on kirjattu ansiokkaasti ammattiryhmittäin 66 miestä, jotka olivat esiintyneet siten, että heitä on aihetta epäillä homoseksuaalisista teoista.

Mika Waltarin kirjoittamasta suositusta näytelmästä Rakas lurjus tehdään elokuva. Onneksi poika paljastuu naamioituneeksi tytöksi Ansa Ikonen.

Poliisi varoittaa nyt erityisesti maalta tulevia asevelvollisia varakkaista poikamiehistä, jotka juottavat uhrejaan ravintolassa tunnelihumalaan tarkoitusperiensä saavuttamiseksi. Tämän sairauden kuten kaikkien muidenkin parantumistoiveet ovat sitä suuremmat, mitä aikaisemmin hoitoon tullaan. He valtaavat ravintola Vanhan Kellarin, kun se avataan marraskuussa Vanhan Kellari pysyy homojen tapaamispaikkana useamman vuosikymmenen.

Joukko yhteiskunnan tukipylväitä kirjoittaa addressin, joka paheksuu sensaatiohakuista kirjoittelua ja vaatii homoseksuaalikiellon poistamista laista. Viikon totuus -lehti vaatii poliisilta toimia homofiilien kurissa pitämiseksi. Homoseksuaaliset naiset valtaavat osansa Vanhan Kellarista, jonka Karhukabinetista muodostuu maan ensimmäinen lesbokapakka. Nimimerkki Kaisa-Leena muisteli menoa lehdessä vuonna näin: Katselin järkyttyneenä ympärilläni pyöriviä aatteemme eturintamasotilaita.

Tosiaan sotilaita, sillä yhdellä oli puukko vyöllään, toinen poltti piippua, kolmas ja neljäs kittasivat neloskaljaa kymmenen minuutin pullovauhdilla ja loppu sakki hymisti ympärillä ikään kuin yhtenä kuorona. Lehti julkaisee homoista useita artikkeleita. Radiotoimittaja Jorma Elovaara tuttavineen perustaa Suomen ensimmäisen homojärjestön, Toisen säteen ryhmän. Yhdistysrekisteri kysyy Helsingin raastuvanoikeudelta, onko näin radikaalia yhdistystä edes laillista rekisteröidä.

Ihmisoikeuksia ajava Marraskuun liike pitää vuosikokouksensa Claes Anderssonin johdolla, ja seksuaalivähemmistöjen jäsenet vaativat ensimmäisen kerran itse julkisesti tasavertaisuutta.

Homoaktivistit perustavat keskustelukerho Psyken. Homot heittelevät poliiseja puuterirasioilla, papiljoteilla ja huulipunatuubeilla, kertoo New York Daily Newsin irvaileva artikkeli. Poliisin mielivaltaa vastustetaan ensi kerran, ja amerikkalainen homoliike syntyy. Kirkon ja korkeimman oikeuden painostuksesta eduskunta lisääkin lakiin kehotuskiellon, joka kieltää julkisen kehottamisen kahden samaa sukupuolta olevan henkilön väliseen haureuteen.

Pykälän vuoksi televisiossa ei voida näyttää ohjelmia, jotka antaisivat homoseksuaalisuudesta myönteisen kuvan. Yksi sen perustajista, seurakunnan nuorisotyöntekijä Seppo Kivistö erotetaan virastaan. Suomessa järjestetään ensimmäinen pride-kulkue. Ja kuinka se sinne on laitettu ja saatu pysymään. Lucy Ewing kihlautuu Kit Mainwaring -nimisen nuorukaisen kanssa. Avioliitto kariutuu, kun Kit paljastuu homoseksuaaliksi.

Kymmenettuhannet ihmiset tulevat terveiksi, kun sosiaalihallitus poistaa homoseksuaalisuuden virallisesta tautiluokituksesta. Suomi on viimeinen Pohjoismaa, jossa homoseksuaalisuus lakkaa olemasta sairaus.

Setan ikkunat kivitetään rikki ja monet homot saavat tappouhkauksia. Ravintolaan pääsee huomaamattomasti sisäpihan kautta. Uusi avoimuuden aika alkaa, kun homodiskoon jonotetaan kadulla. Eerikinkadulla avataan H2O nykyinen Con Hombres , joka pystyttää kadulle suositun terassin. Tapahtuma käynnistää Suomessa keskustelun homoliitoista. Maikkarilla alkaa Salatut elämät -sarja, jonka homopojasta Kallesta tulee monen päiväuni.

Homoyleisön on imenyt samalla teholla ruudun ääreen vain Todella upeeta! Tutkija Tuula Juvosen väitöskirja Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia. Suomalaisten homo- ja lesboliikkeiden historiaa. Kukaan ei hämmästy, vaikka transvestiitti pelaa shakkia ruoska kädessä ja satakiloisella miehellä on käsilaukku. Eipä juuri siitäkään, että sisään tulevalla heteropojalla on Koffin lippis ja kirkuvan keltainen Sesto-muovipussi, jotka eivät monenkaan trendihomon vaatetukseen sointuisi.

DTM vietti syyskuussa kymmenvuotisjuhliaan. Mukana viikon bileissä olivat homoyleisön suosikit Kikkaa ja Chippendalesia myöten.

Rankka juhlinta on vaatinut veronsa, ja vain muutama vakioasiakas jaksaa jatkaa viikon bileputken jälkeen. Jonot tuotiin tarkoituksella sisäpihojen hämärästä kadulle.

Avoimuuden ihmettä tultiin katsomaan kaikkialta Suomesta. Vieläkin uteliaat kurkkivat ikkunoista sisälle. Moni niistä on jo sulkenut ovensa, mutta DTM porskuttaa yhä. Pian tosin uudessa paikassa Iso Roballa. Heterot eivät aina arvosta homojen huomiota, mutta yhtälö ei toimi toisinkaan päin. Ajattelin, että pääsen siitä eroon, kun kerron että olen homo. Valitettavasti kyseisen lääkärisnaisen sisällä heräsikin jonkinlainen sosiaaliantropologi, ja hän halusi tietää kaiken maailman asioita homoudesta.

Flirttiä sieltä kuitenkin löytyy. Miehet ovat yleensä naisia suorempia, mutta siksipä heterotytötkin tulevat homoravintolaan bailaamaan välttyäkseen miesten lähentelyltä.

Homotkin ovat — yllätys yllätys — erilaisia. Joining a Gang and Dropping the Soap https: Ei ole tainnut aloittaja vielä itse käydä armeijaa, kun moisia pelkoja on.

Tuollainen tilanne lienee kuitenkin aika harvinainen. Annat pakit, mutta kohteliaasti, vai mitä rumamaija? Sitten poistuit poikaystäväsi kanssa syömään hattaraa ja leikkimään hyppynarulla. Sitä varten armeijassa jokaisella miehellä on henkilökohtainen ase. Jos homo käy päälle muna pystyssä, niin pystyy puolustautumaan. Jos ase on telineessä kiinni, homon voi nujertaa käyttäen armeijassa opetettuja lähitaistelutekniikoita, eli kenttälapiolla kertaa homoa ylä päähän, eiköhän sen ståndis siitä laske.

Sitä paitsi, eivät homot edes mene armeijaan vaan sinne hinuripalvelukseen pyllyjä pyyhkimään. Tältäkin palstalta löytyy tunnettu esimerkki miehestä, joka ei mennyt armeijaan, ja miten kävi: Menkää pojat kuulkaa sinne armeijaan, älkääkä pelätkö mitään homoja.

Jos olisin tappanut kaikki päälleni käyneet miehet, en olisi kauheasti vapaalla jalalla elämässäni ollut. Mutta sitähän se homofobia kai on: Annat kiltisti peppua ja uhraudut suvaitsevuuden alttarilla, niinku suomen naisetkin. Kumpaa sinua pelottaa enemmän,.. Se että joku lähentelee vai että kysyvät sinun seksl. Ei aloittaja tarkoittanut kysymystä omasta seksuaalisuudesta vaan sitä, että pääsevätkö homot armeijaan. Yhtä hyvin pärjäsin kuin muutkin. Taisit vain tykätä miespuolisten lähentelyistä.

Kyllä mulla munat on, ainakin viimeksi kun kävin kusella. Nyt lukijat verestävät armeijamuistojaan. Ennen armeijaa olin melko hiljainen ja tunnollinen tavallinen tyttö pitkässä seurustelusuhteessa. Kaikki alkoi jo p-kaudella, kun olosuhteet ajoivat intiimiin tilanteeseen erään alikersantin kanssa. Koska seurustelin, tämä musersi minut, sillä en kuvitellut pettäväni armeijassa. Hiljalleen ajauduin eri miesten kanssa useammin seksiin mitä oudoimmissa paikoissa, joskus ehkä hieman vastoin tahtoanikin.

Eräs skappari joka pystyi vaikuttamaan asemaani, kutsui huoneeseensa juttelemaan mitä tavoitteita minulla oli. Ei mennyt kauaa kun hän vain katseella kysyen tarttui minuun ja harrastimme seksiä hänen huoneessaan.

Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi. Aloin saada outoja katseita kasarmilla. Tämä oli muutamille muillekin tytöille kasarmin arkea. Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä. Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin.

Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen. Ja koskaan näistä ei puhuttu. Alikersantti-A Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta".

Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. ST Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin. Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella. Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Mica Kerran yllätin kaverin intin linja-autosta maanpuolustuskurssilaisen kanssa Mortti Koin armeijassa seksuaalisen heräämiseni.

Samassa tuvassa oli useampiakin hyvännäköisiä kundeja, ja välillä harrastettiin seksiäkin. Allerkirjoitan täysin, että auktoriteetti kiinnostaa ja kiihottaa, vietin useita kuumia öitä erään luutnantin kanssa, joka oli vieläpä naimisissa. Olin vierailupäivänä armeijassa käymässä veljeni luona.

Katselin kaikkia ympärilläni olevia komeita armeija poikia flirttaillen samalla heidän kanssaan. Oli mukavaa saada niin monelta mieheltä niin ihania katseita. Ajattelin että mitä kaikkea kivaa voisikaan tehdä noitten komistuksien kanssa.

Noh, olihan siellä sitten yksi komistus yli muiden. Ali-kersantti Koski oli kyllä niin kuumaa katsottavaa. Olisi tehnyt mieli hyökätä heti hänen kimppuunsa kun näin hänet. Olihan meillä sitten myös pientä silmäpeliä siinä samalla kun hän esitteli tupia.

En tiedä mitään niin muuta seksikästä kuin lihaksikas armeija pukuinen mies. Kuumat väreet kävivät läpi koko vartaloni kun katselin tuota ihanaa miestä. Nuo ihanat käsilihakset, tuo ihanan tiukka takapuoli.. Voi, mitä kaikkea ihanaa voisinkaan hänen kanssaan touhuta. Ollessamme kierroksella Koski hivuttautui vierelleni ja kysyi: Tunsin punan nousevani kasvoilleni, koska olin juuri ajatellut hänestä kaikkea tuhmaa.

Öh, siis tämä rakennus.. Sanoin sitten lopulta nolona. Koski loi minuun veikeän katseen ja osasin siitä jo päätellä että hänkin halusi minua. Kierroksen lopussa hän yhtä äkkiä veti minut johonkin pieneen ja ahtaaseen siivous komeroon. Muut eivät onneksi tajunneet, että katosimme koska olimme jo jonkin aikaa kävelleet joukon perässä jutellen kahdestaan niitä näitä.

Suakin oli tuossa niin kiva katsella kun ei oo pitkään aikaan naista nähnyt. Varsinkaan noin kaunista yksilöä. Hän sanoi samalla ku hivutti kätensä takapuolelleni ja puristi kovaa. Sain sitten hänelle sanottua sentään jotain.. Samalla hän liikutti käsiään pitkin vartaloani ja antoi harvinaisen kiihottavan suudelma.

Tunsin jo kuinka alapäässäni alkoi kihelmöidä. Koski vaikeroi kun aloin hipelöidä hänen etumustaan joka alkoi jo jöpöttää harvinaisen kovana. Koski alkoi hitaasti riisua paitaani pois ja samalla hän suukotteli rintojani. Siinä samassa olivat rintaliivitkin lähteneet ja hän ottikin heti käsittelyynsä minun kovana nöpöttävät nännini.

Mumisin samalla kun hän nuoli kiusoitellen nännejäni. Aloin riisua sitten hänen paitaansa ja näin hänen mahtavat vatsalihaksensa. Aah, kuinka niin rakastan sitä ku miehillä on hyvät vatsalihakset. Aloin samalla raottaa hänen housujaan ja sain esille kovana jo täysin kovana seisovan kalun. Otin sen varovasti huulieni väliin ja imin sitä niin kovaa että hän ei voinut muuta kuin vaikeroida vain.

Imin ja nuolin hänen kaluaan kaikin tavoin saaden hänet aivan kiimaan. Sitten hän nosti minut johonkin pöydälle ja alkoi riisua housujani. Täällpäs ollaankin jo ihan märkänä. Hitaasti hän hivutti sormensa pillulleni ja alkoi tehdä ihanaa pyörivää liikettä sormillansa minun klitoriksellani. Sitten hän painoi siihen huulensa ja nuoli ja imi minua maailman ihanimmalla tavalla. Olin niin kiimassa muutenkin että ei mennyt kauaakaan että sain maata järisyttävän orgasmin. Hän kysyi varovasti minulta kesken nuolemisen.

Sitten hän käänsi minut selin pöytää vasten ja työnsi kovan kalunsa takaa päin sisääni. Ensin hän työntyi muutaman kerran hitaasti sisääni saaden minut aivan sekaisin päästäni kiihkosta koska se tuntui niin helvetin hyvältä. Kohta me naimme siinä täyttä päätä kuin ei oltaisi ikinä ennen kumpikaan harrastanut seksiä. Ei kestänyt kauaakaan kun hän tuli sisälleni huohottaen -Aah, voi jestas että tuntui mahtavalta pitkästä aikaa..

Sitten hän käänsi minut vielä ympäri ja antoi ihana pitkän kieli suudelman. Sitten hän pikaisesti puki, lähti ja jätti minut siihen ihmettelemään että mitäs kummaa äsken tapahtuikaan..

En pystynyt hetkeen liikkumaan mihinkään koska oli juuri saanut mitä mahtavinta kyrpää että oli vieläkin aivan lumoissani.. Pitääpäs tulla uudemman kerran vierailemaan tänne armeijaan Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä.

Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli. Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia. Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla. Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista.

Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi. Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan. Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle. Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan.

Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista. Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta.

Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut. Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina.

Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla. Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä.

Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin. Nautinnon jälkeen palasi häpeä. Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä.

Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm. Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain.

Sihteeri oppilaat mies ja mies homo sängyssä

Sihteeri oppilaat mies ja mies homo sängyssä

Ei kaikkia henkilökohtaisia asioita jaksa heterokaan kertoa, ainakaan jokaiselle työpaikalla. Tekisin silti tuon lapsettomuuden kanssa poikkeuksen. Oma sukulaiseni ja hänen vaimonsa kertoivat jo varsin varhaisessa vaiheessa, että haluaisivat lapsia, mutta jostain syystä se ei onnistu.

Joten jokainen tajusi, ettei kannata udella perheenlisäyksestä heiltä eikä kummankaan vanhemmilta. Ap on voi olla työpaikkansa ainoa homoseksuaali, jos työpaikalla on 10 työntekijää.

Eli riippuu työpaikan koosta tuo paljon. Olen kanssasi samaa mieltä. Itse asiassa se oli positiivinen asia kun eräs heistä jo ensimmäisenä lukuvuonna ilmoitti olevansa homoseksuaali.

Se varmaan vaikuttaa, kun hän on positiivinen, mukava että on mukavaa kuulla hänenkin viikonlopustaan. Seksistiset letkaukset loukkaavat aivan varmasti yhtä paljon kuin muunkinlaiset solvaukset. Ymmärrän hyvin tuon oman tilanteesi. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä reilun vuoden ja niistä lapsista on kyllä kyselty joka tuutista.

Olen asiaan jo niin kyllästynyt ja ruvennut sanomaan ihmisille suoraan ettei niitä pikku jalkoja niin vain automaattisesti tule. Ja välillä on vain kestettävä urpoja, keitä maailmassa riittää.

Minä lähden siitä, että me kaikki olemme ihmisiä ja esim tärkeämpäähän on työpanokseni ja osaamiseni työssä kuin työssä - ei yksityisasioihini kuuluva seksuaalisuuteni ja sen julkiesittely. Eikö jo sana työkaveri tai työtoveri osoita sen neutraalisti. Itse olen ollut koko elämäni aika huikentelevainen hetero seksisuhteissani ja minulla on ollu jos jonkinlaisia seksiseikkailuja ja -seurusteluja. Eipä ne yksityisasiat kuulu kuin kumppaneilleni ja minulle ja arvatkaa vaan, levittelenkö elämääni työpaikallani.

Ei tulisi mieleenikään, johan minua nimiteltäisiin milloin mitenkin. Yksityiselämästäni huolimatta olen aina hoitanut työtehtäväni moitteettomasti, edennyt ja monipuolistunut urallani ja nautin työnteosta ihan tasavertaisena kollegojeni kanssa työyhteisössämme. Juu niinhän se pitäisi olla.

Työssä ollaan ensisijaisesti ihmisiä ja työntekijöitä. On kuitenkin työpaikkoja, joissa on ihan normaalia puhua myös yksityisasioista, viikonlopuista, puolisoista, kotielämästä, lomanvietosta, lapsista yms. On tietysti myös työpaikkoja, joissa yksityisasioista ei koskaan kukaan puhu. En ole kertonut kenellekään! Naapurikaupungissa minulla on naispuolinen ystävätär, jota kotikaupunkini väki, sukulaiseni ja työpaikkani jengi pitävät naisenani. Yritin hetkellisesti heteroavioliittoakin, mutta eihä se onnistunut ja vaimoni taisi lopulta arvata asian.

Vaikka on jo vuosi , niin kannattaa käyttää maalaisjärkeä tuossa, kertooko homoudesta vai ei. Eivät kaikki heterotkaan, ml itseni tykkää kahvipöytäkeskusteluissa kertoa kovin paljon yksityiselämästäni. Yksi aikuisista lapsistani on transseksuaali, joka seurustelee homoseksuaalin kanssa. Tästä olen kertonyt ystävilleni ja sukulaisilleni.

Kaikki ovat ihan avoimin mielin suhtautuneet asiaan. Työpaikallani virasto vain yksi homoseksuaali on tullut kaapista ulos. Pari muuta on "paljastunut" eri yhteyksissä. Itse arvostan sitä, että homoseksuaali uskaltaa kertoa asiastaan. Silti en sinulle suosittelisi sitä, koska olet bisnesalalla, jossa on kova kilpailu. Toisaalta olet nuori ja ilmeisesti kova alan ammattilainen. Jos seksuaalinen suuntautuneisuutesi alkaa häiritä työkavereita, niin aina voit vaihtaa työpaikkaa.

Realisti kannattaa toki olla mutta kannattaako jaella muille ohjeita, jotka johtavat itsesyrjintään? Siis mikä viestissäni johtaa itsesyrjintään? Syrjinkö myös minä itseäni, vai miten? Millä oikeudella outtaat transsukupuolisen? Ei eletä enää kivikaudella. Olen sairaalassa töissä ja kollegoina on sekä homoja että lesboja eikä kenenkään työt ole kärsineet siitä kenen kanssa sänkynsä ja rakkautensa jakaa.

Kerro tai ole kertomatta mutta et ole muita huonompi. Asemasi työntekijänä sairaalassa potilaisiin nähden on alisteinen, Ei kai ne esm. Jostakin syystä kyseinen ala vetää mainitsemiasi lesboja ja homoja jotka taas eivät halua tiimiinsä yhtäkään heteroa. Todennäköisesti homofobiaa esiintyy enemmän vähemmän koulutetun väestön parissa. Koulutuksella ei ole mitään väliä, vaan enemmänkin uskonnollisella taustalla.

Uskonto ja usko ovat kaksi eri asiaa. Myöskin kaikissa ihmisissä on eroja. Vai etkö sitä tiennyt? Olen itse miehen kanssa parisuhteessa itse nainen ja kannatan samaa sukupuolta olevia suhteita.

En itse koskaan puhu omasta suhteestani omien työkavereiden kanssa. En koe, että oma suhteeni heille kuuluu, varsinkaan niille jotka koen olevan vain kavereita työn johdosta. Miksi siis sinunkaan tulisi kertoa? On minulla oikeat ystävät siihen joille noi suhdeasiat jaetaan. Ei suhteiden ongelmat tai ihanuudet työpaikalle kuulukaan, on sitten kyseessä homo tai hetero.

Ne ovat yksityisasioita, joita kerrotaan ystäville, jos kerrotaan. Mutta töissä puhutaan usein jotakin puolisosta ja lapsista ainakin. Harvoin työpaikalla salataan esim. Homot ovat täysin eri asemassa, he voivat joutua salaamaan elämäänsä ihan eri tavoin. Ei minun mielestä sukupuolinen suuntautuminen työpaikoille kuulu. Ja muutenkin, elämässäni olen huomannut, että parhaita kavereita ovat itsensä kanssa sinuja olevat ihmiset, ovat he sitten homoja, heteroja tai mitä muuta tahansa.

Voi kunpa maailma muuttuisi niin, että jokainen saisi olla se joka haluaa, eikä tarvitsisi esittää mitään kenellekään. Ei sitä täällä kukaan ole estänytkään, jos niin luulit. Kyllä pitäisi olla kiintiöt jota työpaikassa, jottei tällaista yhden homon tilannetta pääse syntymään.

Ilmavoimissa ei homoilla ole ongelmia juurikaan esiintynyt, mikä on erittäin myönteistä. Samoin kuulin myös naton joukoissa palvelleelta kaverilta, ettei sielläkkään ole tullut ongelmia, vaikka kertoisi avoimesti suuntautumisestaan. No ovathan nämä kieltämättä normaalia homompia ammatteja, mikä selittää suhtautumisen.

Kyllä sielläkin on pidettävä hanurista huolta ,jos maavoimista käy vieraita. Muuta tyyliäsi,luet pornolehtiä,ja suureen ääneen kerrot naimajuttuja joita luet,mutta kerro niin kuin olisit itse ne tehnyt. Voit myöskin haukkua toisia homoiksi ja saat vietyä huomion homoudestasi pois. Kerro heti mielipiteesi homoista,kun kuulet jonkun puhuvan jostain julkkishomosta,näin sinua luullaan heteroksi tai ainakin toiset homo ongelmaiset rupeavat suojelemaan sinua ja pitävät sinun hetero imagoa yllä.

Tulet huomaan että ei korppi korpin silmää noki ja piru pitää omistaan huolen. Minä viis veisaan siitä mitä kukakin tekee yksityiselämässään. Ei haittaa minua, joitakin voi haitata. Itselläni oli homotyökaveri ja näkyi ulospäin homous. Mutta se olikin luvulla. Ei tällä kuuluisalla luvulla. Me luvulla syntyneet kun ei olla niin ahdistuneita ja ympäri änkeitä. Olisiko se työpaikka sitten joku hoivakoti tai mielisairaala.

Tobi or not Paljonhan se on omasta itsetunnosta kiinni uskaltaako olla julkisesti homo. Ja työpaikalla oli myös ainakin yksi selvästi stereotyyppinen homo mies. Nyt ei eletä enää mitään lukua. Homous on yleisesti hyväksyttävää nykyään.

Minä vaan 32 Kukin saa olla mitä haluaa. Itsellä ainakin kavereissa jotka on homoja. Ja en tiedä onko kumpikaan tullut töissä kaapista ulos. Ja itsetä tosiaan on kiinni uskaltaakoa ja haluaako kertoa kaikille että homo. Ja mitä tulee ammatteihin esim. Tiedän muutamia jotka opiskelevat hoito alalle ja ei kumpikaan ole homo. Nykyisessä työssäni olen ollut jo kohta kymmenen vuotta, johon aikanaan jouduin hakemaan kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla esittelin itseni asiallisesti hakemuksen ja ansioluettelon kera, mutta minua ei kutsuttu edes haastatteluun.

Noin vuosi myöhemmin laitoin ansioluettelon ja hakemuksen, jossa esittelin itseni että olen x-ikäinen miehekäs homo paikkakunnalta x.

Minua kiinnostaa paljon tiimityöt erityisesti suurissa miestiimeissä, jne. Ansioluetteloon merkitsin siviilisäädyksi naimaton homo. Työhaastatteluun tuli kutsu heti seuraavana päivänä ja työhaastattelu meni erittäin leppoisassa ilmapiirissä, jonka jälkeen sain heti tietää työpaikasta.

Sen jälkeen olen päässyt etenemään työpaikassa uralla eteenpäin toisin kuin jotkut heterot ja kaappihomot. Ne syöttää meille väkisin lesboja ja homoja.

Yksikin kirjoitti, että, kun eletään sentään luvulla. Aivan kun sen pitäisi muuttaa ihmistä ,mitä aikaa elämme Tämä on tuhon aikaa ellei ole henkisesti vahva En ihmettele ,että nuoriso oireilee. Mä työskentelen rahoitusalalla isossa talossa.

Kyllä meillä on selkeästi homoja töissä. Eivät ole kertoneet vaan sen huomaa. Jotkut ovat ahdasmielisiä, mutta enpä usko että heidän lähimmät työtoverinsa heitä kiusaa homoudesta. Joillakin aloilla homoseksuaalisuus on edelleen tabu, mikä on sääli. Jokaisella pitäisi olla oikeus olla avoimesti oma itsensä. Eihän sitä tarvitse työkavereilleen kaikkea kertoa, mutta ymmärrän että tuppisuuna olokin on hankalaa. Aloittajalle sanoisin, että kerro vaan viikonlopustasi mutta käytä sanaa kumppani.

Jotkut tajuavat sen tarkoittavan poikaystävää, jotkut eivät. Vaikka pidän työkavereistani ja muutama on jopa lähes ystävä, en puhu heidän kanssaan seksielämästäni eivätkä he minun kanssani omastaan. On niin paljon muita kiinnostavia puheenaiheita. Eikös kuulostaisikin aika hassulta, jos julistaisin opettajainhuoneessa olevani hetero Mitä se kenellekään kuuluisi sen enempää, kuin mahdollinen lesbouteni tai biseksuaalisuutenikaan - tai että kertoisin olevani aseksuaali, eikä seksi voisi vähempää kiinnostaa?

On muuten merkillistä, että tiedän - tai meillä tiedetään, ketkä meistä opettajista ovat homoja ja lesboja, vaikka asiasta ei ole koskaan ääneen puhuttu? Onkos vain niin, että ihmiset tai opettajat ainakin9 ovat hyviä lukemaan sanatonta viestintää, pieniä ilmeitä ja äänensävyjä.

What, ai hän vai? Teillä on siis muiden opettajien kanssa myös sanatonta viestintää, että tuo, nuo ovat homoja, miksi? Kyllä minäkin olen luullut työpaikallani erästä miestä ihan varmasti homoksi, sen verran sisäisesti epävarma, naisiin epänormaalisti suhtautuva, mutta ei, ihan normaali naisia dissaava sovinisti, naimisissa, lapsia ja kaikki muukin. Taito se on sekin nykypäivänä, että pystyy tai yrittää dissata naiset ympärillään totaalisesti.

Eipä huolta, jäävät ikuisesti pieneen kehäänsä pätemään. Homottelu, lesbottelu, on eräs tapa pyrkiä tuhoamaan toisen yritykset, arvotetaan niin, ettei ihan ole siellä, mihin itsensä asemoi. Teeppä sama leikkimielisesti, että esität itsensä muiden yläpuolelle asemoituneen homoksi, niin ehkä sanoma menee perille, koska silloin "hyökätään" niihin käsityksiin, mitä oletetaan tietyssä asemissa olevan ja se, miten heitä tulisi kohdella, itseään heitä ei koske asiallinen, sivistyneen käytöksen odotus.

Suurin osa edes ymmärrä tätä. Tai sitä, että itse homoseksuaalit vaikevat silloin kun pitäisi kantansa ilmaista, ja luullaan, että ihmiset velvollisia joka idiootille tehdä itseään tutuksi ja ns. Päästää elämäänsä kertomalla selkeästi yksityselämään liittyviä asioita, jos se ei ole luontevaa tutustumista tai osoita edes halua siihen luontevuuteen. Olin aikoinani opettaja minäkin ja täysin kaapissa. Opettajainhuoneessa oli toinenkin homomies.

Vaikka asiasta ei puhuttu, kaikki työtoverit ja osa oppilaistakin kyllä tiesi, ketkä olivat homoja. Varsinkin isossa opettajainhuoneessa ei ollut tapana puhua yksityisasioista, joten siinä mielessä oli helppo olla kaapissa. Yleensä heteron ei tarvitse kertoa olevansa hetero, se on itsestäänselvä olettamus.

Ärsyttää, kun tämä kysymys seksuaalistetaan. Kysymys on siitä, mitä voi kertoa elämäntavastaan. Jos on sinkku, voi tuoda sinkkuutensa ihan hyvin ilmi, oli sitten homo tai hetero.

Eronnut hetero voi kertoa eronneensa. Naimisissa oleva hetero voi kertoa olevansa naimisissa ja kertoa vaikka lapsistaan. Kyse EI OLE mistään seksuaalisuuden julistuksesta vaan siitä, mitä normaalissa kommunikaatiossa voi kertoa. Jos Matti kertoo olleensa puolisonsa Maijan kanssa teatterissa, asia on kaikille OK. Jos Pekka kertoo olleensa puolisonsa Petrin kanssa teatterissa, asia tulkitaan seksuaalisuuden julistuksena, mitä se ei ole.

On selvää, että ystavienkään kanssa ei kerrota seksielämästä kovin paljon, mutta se että Pekka kertoo puolisonsa Petrin pitävän italialaisesta ruuasta, ei ole seksuaalisuudesta puhumista.

Kahvipöydässä, lounastauoilla nyt yleensä ottaen voi vähän vapaammin leikkimielisesti asioista heitelllä, tuleehan selväksi millä periaatteilla ihmiset ovat liikenteessä, ja mikä suhtautumistapa heillä on toisiin ihmisiin. Olkoot aidosti omia itseään. Voihan noissa tilanteissa olla myöntäilemättä. Yhdessäkin työpaikassa, linnan juhlien naisten pömppövatsoja kommentoinut tantta sai palautetta.. Totta, että taas sellaiset omituiset homofobiset homofantasiointi jutut työpaikoilla on perin outoja, ja jos niitä puhutaan lounastaukojen ulkopuolella työtilanteissa, niin silloin ollaan jo heikoilla jäillä sellaisessa työpaikassa.

Sitä odotellessa että johtajat pystyvät sanomaan, ettei meillä ole tarve eikä tapana käsitellä tuolla tavalla asioita, että hoitaa frustaatioitaan työpaikan ulkopuolella ja keskittyköön töihin.

Työpaikalla tulisi keskittyä töihin, työasioihin, jos tuosta livetään, heijastuu se automaattisesti ulospäin asiakkaisiin jossain vaiheessa, ja kertoo myös siitä, että töitä on liian vähän jos ajatukset harhailee tuollaisissa asioissa tai muissa, ts. Työ ei tuo tarpeeksi mielenkiintoa, ja työpaikalla haetaan vain asemia esittämällä olevansa sellainen, joka kelpaa "ryhmään", ovat siis pelon vallassa koska ilmapiiri muodostuu väärällä tavalla pätemisestä ja tiettyjen hännystelemisestä.

Pahimmillaan mennään tuohon, että ylimielisyys tulee olemaan vallitseva tila, eivätkä hahmota tilaansa, ja käytöstänsä. Yleensä B2b työpaikat ovat dynaamisuutta vaativia, eikä siellä pitäisi olla tilaa, vanhanaikaisille jumittuneille käsityksille, ja avoimille homojutuille, siis muuten kuin lounastauoilla ja selän takana, ken sellaiseen on viihtymyksensä saanut.

Eihän ihmiset ihanteellisia ole, kaikilla omat käsityksensä toisista, sivistyneemmät sen vain tajuavat, ja osaavat hillitä itseään. Ketä kiinnosta jonkun homous tai lesbous. Ei sitä tarvitse kaduilla kuuluttaa ja kirkoissa kokoontua sateenkaarimessuihin. Oma typeryys vallitkoon jos niin teette. Taidatte olla melkoisen julkkishaluisia. Älkää sitten valittako että olette kiusattuja. Kiusatuksi voi joutua vaikka ei homo olisikaan. Parasta tuoda julki, että on homo. Mitä häpeämistä siinä nyt on?

Meinaan, mehän kaikki tiedetään, että jotkut kauhistelevat, jotkut naureskelevat -epävarmuuttaan eivät muuhun kykene. Enemmin tai myöhemmin joku saa kuitenkin homoudestasi tietää, parempi, että on itse tuonut asian julki. Itse työskentelen järjestössä, erään työkaverista tiedetään olevan homo, eivätkä fiksut ihmiset pidä häntä sen kummallisempana kuin muitakaan. Ei syrjitä millään tavalla, on ihan täyspäinen, mukava kaveri. Jos joku ajattelee jotain negatiivista, työpaikkamme positiivinen ilmapiiri estää tuomasta sellaisia mietteitä julki.

Me muut olemme heteroja, ihan siinä missä olemme lihavia ja laihoja, sinisilmäisiä, hitaita tai nopeita. Jokainen on sellainen miksi luoja on hänet luonut, niinkuin sanotaan. Muista, että homous ei tee sinusta huonompaa työntekijää eikä huonompaa työtoveria. Muista, että homovitsit ovat yhtä tyhmiä kuin muutkin ihmisten synnynnäisille ominaisuuksille naureskelevat jutut, jätetään niiden kertoja omaan arvoonsa.

Se vaan on niin, että yhteiskunnassamme on vaan yksinkertaisesti juntteja ja fiksuja. Minä käyttäisin sanaa "homohenkinen ihminen".

Se, että kuka on mitäkin on kuin veteen piirretty viiva. Kyllä homohenkisiä ihmisiä on joka ammateissa!!! Ja erityisesti niitä on paljon valtion ja kaupungin opetusalan työpaikoilla. Ei homohenkisissä ole mitään pelättävää missään tilanteessa. Minä olen saunonut monen homohenkisen ihmisen kanssa, eikä kukaan ole tullu koskaan iholle. Maaseudulla ihmiset elää vielä lukua ja ajatusmaailma on kuten silloin.

Poloset kun lukee vain keskustapuolueen sanomalehti propakandaa, niin eihän ne tiedä mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Telkkaristakin katsovat vain typeriä valmiiksinaurettuja jenkki-saippuasarjoja, maajussille morsian ja BigBratoria. Juovat kaljaa kaiket illat ja käyvät viikonloppuna haisevissa pussihousuissa kirkonkylän räkälässä laulamassa karaokee.

Siksi miksi on syntynyt sitä on kai mahdotonta muuttaa. Miksi puhua homoudestaan, kun heterotkaan eivät erityisesti puhu olevansa heteroita. Eläköön jokainen niinkuin hyväksi näkee, mutta ilman että sitä pitää "mainostaa".

Pysykoon heterot housuissaan ja homon kaapissaan,niin olisi joku tasapaino tässäkin ajassa. Sitä kun tuntuu että tassä ajassa on valtaa niillä mitä riettaampi,irstaampi,erikoisempi,sukupuolisuudeltaan olemukseltaan sitä tämän ajan lööpit ja media seurailee. Sääliksi käy nuorisoa , joka joutuu tämän kaiken saastan keskellä kasvamaan. Syötetään mitä irstaampia ihmissuhteita kehity siinä sitten tasapainoiseksi aikuiseksi Lehdet ohjaa asiaa ihailuun ,vaikka se olisi ihmisluonnetta vastaan Jos kansa olisi tervettä se panisi ko.

Hankalamaksi tulee jos kauan salaa. En tietenkään suosittele tekemään mitään suoraa ilmoitusta btw olen homo, vaan jossain sopivassa välissä vaikka maanatai aamuna kerrot sitten sinun ja poikaystäväsi viikonlopusta. Meillä on töissä kakis esimerkkiä kuinka hoitaa avoimuus. Älä loukkkaannu nnyt ilmaisuiusta, en tarkoita pahaa. Töissä firmassa viisi vuotta. Aika nopeasti oli selvää, ettei tytöt kiinnosta.

Kuitenkaan hän ei moneen vuoteen antanut puheessaa mitään tietoja omasta elämästä, oli siis mykkä kuten sinä. Pikku hiljaa hän on alkanut pienessä siiderissä puhumaan "homo juttuja". Edelleeenkin arkena ei mitään vinkkiäkään kesklusteluissa.

Tämä ratkaisu on ympäristölle tosi raskas, koska kaikki tietävät missä mennään, mutta mitään ei voi sanoa. Pitää olla ainak kieli keskellä suuta kun puhuu. Näimme tästäkin heti mikä on miehiään. Tämäpä heppu kertoi työtovereilleen luontevassa kohdasa keskustelua vain 3kk työsuhteen jälkeeen. Kyllä ne ukot varmaan vähän nieleskelevät.

Jos ovat yhtään järkeviä ihmisiä, pääsevät nopeasti hämmennyksen yli. Ja hehän hämmentyvät , kosk atämä on heille uutinen. Sanottakoon, että totaali homokammoinen miehenikin uskaltaa saunoa näiden työpaikan homojen kanssa, joten toivoa tässä maailmassa on. Mitä kauemmin salaat sen hankalammaksi tulee. Olen ollut jo vuosia saman miehen kanssa ja en häpeä suhdettamme ja olen kertonut tämän kaikille ihan sama jos joku ei tykkää! Niissä työpaikoissa joissa itse olen ollut, ei kannata olla homo, lesbo tai värillinen.

Rasisimi, homoviha ja juutalaisviha on ollut aivan avointa ja hallinut päivittäistä keskustelua. Periaatteessa laki kieltää kaikenlaisen syrjinnän ja kiusaamisen, mutta käytännössä kukaan ei puutu siihen. Kuka puolustaa heteroa suomalaista miestä. Lesbot ja homot ovat joka lehdessä mutta heteromiehiä saa haukkua vapaasti Ei ole ihme jos perheitä hajoaa.

Keskity työn tekoon äläkä tuhlaa työnantajan aikaa jonninjoutavan asian miettimiseen. Kukaan ei todellakaan ole kiinnostunut oletko homo vai et - se voi tulla sinulle ikävänä yllätyksenä. Eihän heterotkaan huutele suuntautumistaan pitkin käytäviä. Ai eivät heterot huutele vai suuntautumisestaan?? Mitäs se sitten on, kun aamukahvi- tai lounaspöydässä saa kuulla jatkuvasti heteropropagandaa??

Olet Jaakko nyt elämäsi onnesi huipulla, parhainta onnea myös vaimolle! Varpajaiskutsua odotellessa, vink vink Ja pitkä isyysloma Jaakolle kaupan päälle vain siitä hyvästä, että tungettiin taas yksi ihminen lisää tälle jo valmiiksi ylikansoitetulle planeetalle. Entäpä jos homoseksuaali esittäisi vastaavat lauseet, mutta toisena osapuolena olisikin vain saman sukupuolen edustaja Ja vai ei kukaan ole kiinnostunut asiasta, mikä olet miehiäsi?

No mites vaikkapa seuraava tilanne: Teillä on työpaikan vuosijuhla toisella paikkakunnalla, jossa majoitutte hotellissa. No huonetoveriksesi sattuu sitten yllättäen olemukseltaan lähinnä suurta porsasta muistuttava juuri naimisiin mennyt heteromies, joka heti huoneen oven sulkeuduttua kysyy sinulta "henkilökohtaisen kysymyksen": Onkos se tyttöystävä tai vaimo jo löytynyt?

Sitten, kun pääsette baariin, niin hän alkaa toitottaa, miten upeita mimmejä sieltä löytyykään, eiköhän tarjota heille paukut Ja tämä kaikki vain sen takia, ettet ole suostunut paljastamaan niinkin yksityistä asiaa, kuin seksuaalisuuttasi.

Kiitos muuten kaikille lukuisista vastauksista, en olisi odottanut, että tämä saa jopa näin paljon keskustelua aikaan Tajusin äsken netistä että yksi yleisin fetissi mistä asian nolouden vuoksi ei haluta puhua, on ilmapallofetissi. Siis ihminen saa seksuaalista kiihoitusta ja tyydytystä puristelessaan ja puhkoessan yksin ilmapalloja. Mutta nyt jäin mieiitmään onko tuollainen ilmapalloseksi heteroseksiä vai homoseksiä?

Onko kukaan yksin työpaikallaan tälläisen seksifetissiin kanssa? Mikä se sellainen pomo on? Olen tullut siihen tulokseen että tuntemani työpaikan mieshomo on yks länkyttävä ämmä muiden ämmien joukossa: Minusta ei ole mitään syytä kertomalla kertoa, aivan kuten mistään muistakaan suhteistaan.

Normaalissa työpaikassa tuskin kukaan edes tulee utelemaan yksityiselämästäsi ellet itse ala kertoa. Jos joskus haluaa kuitenkin puhua niin voi kertoa. En usko että juuri missään työyhteisössä enää työkavereiden kesken on merkitystä kunkin seksuaalisella suuntautumisella, kuitenkin ylenemiseen se voi vaikuttaa.

Joten jos sattuu että siellä on patavanhoillinen tai heteromachoäijä valitsemassa, niin voi käydä niin ettei valita. Toisaalta, jos lähiesimies on kovin eri arvoilla varustettu, haluaako sellaisen alaiseksi sitten mennäkään? Joten tuntumaa tilanteeseen vaan peliin, kyllä ne asiat lutviutuu jotenkin aina: Ei siellä kuule muuten pärjäiskään ,Tämän päivän naiset ovat niin itseriittoisia.

No, jos työpaikalla on kovin kielteinen ilmapiiri homoista, niin mitäpä sitä mainostamaan. Sehän on jokaisen oma asia.

Ja ei heteronkaan tarvii työpaikallaan kehuskella viikonloppujuttujaan. Olen ollut monessa työpaikassa ja kyllä suurin osa ihmisistä on pitänyt viikonlopunviettonsa omana tietonaan.

Joku joskus maininnut että kävi puolukassa, mökillä, baarissa jne. Mutta ei tarvi tietää kenekä kanssa, mitä teki jne. Ei yksityisasioitaan tarvi työpaikalla levitellä.

Siellähän ovat työkaverit ja työkavereiden kanssa tullaan toimeen, mutta ei olla välttämättä ystäviä. Mksi sinä uskottelet jotakin mitä et ole. Älä uskottele mitään vaan paljasta sen verran asioistasi että maalasit olohoneen seinät, ostit uuden tietokoneen tms. Tai jotai nettä kävit muuttamssa mummosi tavarat sen uuteen asuntoon. Siis jotain kerrto, mutta ihan sellaista joutavan päiväistä. Yksityiselämäsi ei kuulu työpaikalle, eik äsiitä kuulu kertoa. Ketä oikeasti kiinnostaa mitä työkaveri on revitellyt viikonloppuna.

Millainen ihme työpaikka lie kysymyksessä, jos siellä kaikki sänkyjututkin kerrotaan. Sille on pantava stoppi! Meidän äidinkielenopettaja on julkisesti homoseksuaali eikä siitä ainakaan oppilaat kauheammin välitä muutamaa kusipäätä lukuunottamatta.

Ihan mukava opettaja, ei siinä mitään. Ei siis toitota jatkuvasti olevansa homoseksuaali, mutta aika yleisesti se on tiedossa. Olen samaa mieltä yllä olevan kommentin suhteen.

Sillä ei tosiaan oo oikeesti väliä onko hetero vai homo. Kun olin yläasteella niin meillä kans, äitinkielen ope, kertoi avoimesti kuinka oli käynyt rekisteröimässä parisuhteensa lain astuttua silloin voimaan. Kyllä hän välillä saattoi mainita puolisonsa, muttei julkistanut asiaa mitenkään erityisemmin.

Mielestäni se oli nuoren kannalta hyvä, että asiaa käsiteltiin kuin kaikkia muitakin tavallisia asioita. Olen itse hetero, mutta voisin kuvitella, että vaikka oma seksuaalinen suuntautuneisuus ei sinänsä kenellekkää kuulu, lesbon tai homon henkinen olotila töissä olisi vapautuneempi, jos hän avoimesti voisi kertoa asiasta.

Kaikenlainen salailu mielestäni estää luontevan kanssakäymisen. Tietysti riski on että se pomo onkin homofoobikko ja vaikeuksia voi tulla. Mutta siltikin kannustaisin ottamaan asian puheeksi, uskoisin että tänä päivänä homous ja lesbous on hyväksyttävä asia, ainakin suvaitsevaisten ja avarakatseisten ihmisten piirissä.

Ainakin pääkaupunkiseudulla Hesassa ja Kuopiossa on homoja muita enemmän. Niissä paikoissa homoksi haukutaan vaikka ei homo olisikaan, koska se on niin "kivaa" pilkata. Homot fiksut on OK Homot usein naisen parhaita ystäviä, huomaavaisia ja ystävällisiä fiksuja ihmisiä, ole siis rohkeasti ja luontevasti oma itsesi, mitään sen kummemmin provosoimatta! En saanu vastata ku oon ravintola-alalla.. Mutta, mitä se muille kuuluu mitä sä oot? Jos kerran hoidat työsi niinkuin pitäisikin eikä oo mitään moittimista.

Vai vietätkö myös vapaa-ajat niitten kanssa? Oiskohan syytä tulla kaapista ulos. Minun tuntemat homot ovat ihan julkihomoja, eivätkä sitä häpeile tai salaile..

Mutä välii mikä olet?? Kerro samoja juttuja, etää avokin kanssa sitä ja tätä tai puolison kanssa sitä ja tätä Kyllä ne jo tietää et homo olet.. Neureskelevat kun yrität peitellä.. E se sun työkykyyn vaikuta, vai pelkäätkö eniten ettet enää pääse istumaan miestyökaverisi viereen ihaliemaan hänen lihaksikkaita käsivarsiaan?? Oletko kiinnostunut palauttamaan entsyymitoiminnan luonnonmukaiseksi?

Se on todistettu tutkitusti. Sitä ei tarvitse pitää sairautena, jos se ei itseään häiritse, mutta jokaisella on halutessaan oikeus olla sellainen miksikä alunperin syntyi eli hetero. On eräitä keinoja kytkeä tietyt geenit uudelleen tuottamaan entsyymejä, jotka elohopea-altistusten jälkeen puuttuvat aineenvaihdunnassa. Ota huomioon, että elät työpaikallasi itse luomassasi illuusiossa, työtoverisi on tunnistaneet todennäköisesti seksuaalisen suuntautumisesi heti ensi kohtaamisesta lähtien.

Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle. Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan. Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista.

Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta. Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut.

Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina. Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla.

Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin. Nautinnon jälkeen palasi häpeä.

Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä. Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm. Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain.

Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa. Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen. En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti.

Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen.

Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin! Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan. Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi. Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen. Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa. Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään.

En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia. Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle.

Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan. Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti.

Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta. Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen.

Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti. Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin. Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti.

Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä. Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi. Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä.

Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään. Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu. Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä. Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden. Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan.

Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian. Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani.

Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa. Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut. Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle. Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit. Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla.

Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse. Vilkaisin itseäni vessan peilistä. Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen. Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän. Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon. Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen. Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan.

Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen. Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin.

Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa. Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten.

Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni. Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan. Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä. Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten. Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen.

Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla. Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä. Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui. Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni. Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin. Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni.

Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla. Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero. Kaveri ohjasi minut sängynlaitaa vasten. Kävin selälleni sängylle, peppu reunalle. Se oli juuri sopivalla korkeudella. Otin polvien takaa kiinni ja taivutin jalat taakse.

Se oli kuin tarjottimella. Kullini tuntui sykkivän sydämen tahtiin. Punoittavalle kärjelle valui tuoretta mahlaa. Kaveri alkoi levittää liukkaria samettiseksi ajeltuun vakoon. Autoin vaistomaisesti levittämällä pakaroitani erilleen. Käsi hyväili voidetta ylös ja alas. Sormi pyöritti sitä eniten reikäni suulle. Seurasin toimitusta ihaillen reisien välistä yhä peppuani levitellen. Voidetta tuntui olevan kasseista patjalle asti. Joka sivelyllä sormi painoi anusta vasten hieman enemmän.

Pyörittävä liike kiihotti, mutta myös rentoutti. Liukkaria alkoi jo lipsahdelle reiästä läpi. Olin valmis saamaan sormen sisääni. Sormi aloitti hitaan liukunsa sisälleni. Huomiota vaille jäänyt kullini nytkähti uuteen nousuun ja lisää kiimaliimaa valui sen nupille. Sormen porautuessa yhä syvemmälle hän alkoi samalla nuolla kullini vartta.

Sormen päästyä perille oli elimeni taas täysin pystyssä. Huulet painuivat nupille ja aloittivat tutun hyväilynsä.

Kieli kiersi sen limoja joka paikkaan. Huulet painuivat nupin yli esinahalle ja alkoivat pumpata sitä. Sormi aloitti samalla hitaan edestakaisen liikkeen pepussa. Nautin miesseksin ihanuudesta ja peppureikäni tuntui antautuvan yhä enemmän ja enemmän. Vapaa käsi otti hetkeksi suun paikan ja runkkasi kalun vartta. Tunsin tuttua pakotusta kasseissa. En kestäisi pitkään tätä ihanuuttaa.

Huuleet palasivat paikalleen ja kaveri alkoi pumpata ja imeä oikein tosissaan. Kullin pää painui poskeen ja syvälle nieluun. Lasti alkoi olla todella lähellä. Hengitin raskaasti ja nuolin huulia. Ynähdin kun pepussa ollut sormi meni kaverinsa kanssa sisään levittäen reikää entisestään.

Kun ne pääsivät pohjaan en kestänyt enää. Anus supisteli paikalleen jääneitä sormia vasten. Kaveri piti antoi mun purkautua suuhunsa. Kullini sykki hänen suussaan. Pitelin käsillä pakaroitani levällään. Kaveri irrottautui tyhjiin pumpatusta munastani. Sormet olivat yhä pepussani. Nyt kaveri kumartui niiden puoleen. Hän valutti suustaan uskomattoman määrän tuoretta spermaa vakooni. Pepussa olevia sormia pitkin mälli valui pehmitettyyn reikääni mehustaen sen ulkoa ja sisältä.

Hän rullasi ahtaaksi käyneet bokserit jalasta. Täysin karvaton ja erektoitunut penis ponnahti esiin. Se oli suonikas ja komea. Nyt en voisi enää jänistää. Minun pitäisi vain rentoutua ja ottaa se vastaan. Mä halusin sitä niin. Kaveri astui aivan minuun kiinni. Varrestaan kiinni pitäen hän alkoi levittää spermaista liukuvoide sotkua pitkin vakoa.

Kullin nupin pyöreys tuntui kiimaisen hyvälle peppuani vasten. Lopulta turpea pää pysähtyi limaista kuoppaani vasten. Sen ei tarvinnut edes painaa. Terskan pää levitti rentoutuneen anukseni pari senttiä auki ja pysähtyi siihen.

Nyt SE todella tapahtuisi. Laskin jalat kaverin harteille. Pylly oli jo auki, mutta halusin tunnustella nupin muotoa ja painoa reiälläni. Kaveri lisäsi painoa lantiollaan. Penis alkoi työntyä vääjäämättä sisään. Tunsin sormenpäillä sen liukuvan syvemmälle.

Limainen reikäni antoi periksi. Käteni tapasivat enää vain tanakan varren. Koko peniksen pää upposi sisään. Sulkijani oli ohitettu ja turpea nuppi täytti paikkansa. Kaveri piti sitä paikallaan peppuni tiukkaa puristusta vasten. Kosketin pakaroideni väliin häviävää vartta. Löysäksi imetty munani nosti päätään.

Oonks mä nyt bi? Ajattelen vaan kulleja ja perseitä. Me ollaan täälä vaan kaksitaan. Toinen mies panee mua pian. Mä saan munaa kuin homo. Toivottavasti se nussii mua kunnolla. Mä haluun sen kokonaan sisääni.

Mä haluun sen pitkälle sisääni. Tää on niin homoa! Apua, mä saan sen pian kokonaan sisääni. Kundi vetäytyi mun sisältä. Se oli matkalla uudestaan sisään. Sormeni olivat jääneet peppureiälle. Tunsin kullin liikkeen niiden kärjillä. Penis pakottautui sisään hitaasti. Kuului maiskahtava ääni kun se vedettiin ulos. Nuppia pyöritteettin sotkuista reikääni vasten. Taas sen alkoi työntyä sisään. Spermaa ja liukuvoidetta alkoi levitä suoleen.

Nostin asentoani, että näkisin mitä mun pepulle tehtiin. Nuppi painui himosta kuumottavaan anukseeni. Näky sai oman munani heräilemään. Katsoin ihmettä vielä puolenkymmentä työntöä. Rentouduin takaisin makuulle ja suljin hetkeksi silmäni. Peräaukko tuntui jäävän nyt hetkeksi avoimeksi, kun peniksen kärki tuli sieltä ulos. Nautin huokaillen tuosta hämmentävästä tunteesta. Kaveri toisti samaa liikettä, kiireettä. Reikä ei umpeutunut nyt ollenkaan työntöjen välillä. Kullistani alkoi valua kiimatippaa ja vanhojen spermojen jäänteitä vatsalleni.

Havahduin nautinnostani, kun kaveri ei enää peruuttanutkaan pois musta. Nuppi työtyi syvemälle ja sen perässä tanakka varsi. Käteni totesivat saman minkä jo perse tiesi. Penis oli sisällä jo yli puolen välin. Anus oli auki ja antautunut. Sitä ei tarvinnut enää levittää. Nyt loppuisi esileikki ja alkaisi nainti.

Penis vedettiin maiskahtaen vielä kolostaan. Kaveri levitti lisää liukkari varelleen ja peppuuni. Hän otti mua lanteilta kiinni ja alkoi vääjäämättä pumpata kyrpäänsä mun tiukassa suolessa. Ekat työnnöt osuivat heti eturauhaseen. Kullini heilui puolijäykkänä panemisen tahtiin. Reikäni leveni joka työnnöllä. Tuntui ettei sulkijaa enää ollutkaan. Muna liikkuui vaivatta suolessani.

Se löysi herkkupisteen sisältäni. Perseeni pehmetessä kyrpäni kovettui puolijäykäksi. Tasaiset työnnöt alkoivat olla sille liikaa. Nainti kirnusi persereikääni herkullisesti. Kaveri puristi tiukemmin mun lonkista ja pani kovaa.

Lantio läpsähteli persettäni vasten. Kaveri pani mua kuin tyttöä. Kuumaa tuoretta spermaa roiskui suoleeni. Suihku kohisi oven takana. Limainen elimeni lepäsi reidellä. Naitu peppuni tunsi yhä peniksen sisällään.

Olin lopulta uskaltanut tehdä sen. Pakaroiden välistä valui toisen miehen spermaa lakanoille. Mun teki mieli heittää noppaa. Annat reilusti persettä niinkuin minäkin annoin Naisasialooserille ;. Armeijahan on tunnetusti miesten koulu, jossa tehdään pojista miehiä.

Mikäs sen miehekkäämpää touhua, kuin homostelu. Siinä on feminiinisyys ja kauneus kaukana.

Sihteeri oppilaat mies ja mies homo sängyssä